Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 27. 17:17, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Nem sikerült a revans

Nem sikerült a revans

Sem itthon, sem idegenben nem bírtunk a Szegeddel.

A hétvégén 8. fordulójához ért az OBI/B vízilabda bajnokság. A forduló ceglédi illetékességű mérkőzésére Szegeden került sor, ahol a Szegedi Vízipóló Suli fogadta a Ceglédi VSE csapatát.

A tabellán előttünk álló szegedi csapat erős ellenfélnek számított. Jól emlékszünk még rá, hogy a szezonkezdő mérkőzésen is ellenük „vérzett el” csapatunk. A kezdés azonban most Cegléd csapatának sikerült jobban. A küzdelem végig nagyon kiélezett volt. Egészen az utolsó negyedig egyenlő volt az állás. Az utolsó játékrészt azonban sajnos a házigazda csapat uralta, és végül két gólkülönbséggel elvitték a mérkőzés győzelméért járó pontot.

Szegedi VSE – Ceglédi VSE: 9-7
( 2 - 3, 2 - 1, 2 - 2, 3 - 1 )

Cegléd: MÁTÉ Bálint, VARGA Gábor, VARGA Sándor, CSORDÁS Sebastian, TÜREI Viktor, LAKY Alex, KONCZ Dávid, ETÉDI Benjámin, KOLLÁR György, AHMED ABBAS Tawfik, KORPÁCSI Tamás, Krisztián, NAGY Sándor

Ceglédi gólok: Korpácsi Tamás (3), Polovicz Krisztián (2), Ahmed Abbas Tawfik (1), Koncz Dávid (1)

Szeged: BALOGH Ádám, NAGY Milán, LEHMANN István, MÁRKUS Martin, SZABÓ Gábor, NÁDASDI Zala, PÁLL Bence, ZSIGRI Bence, NÁDASDI Gergő, KARÁCSONYI Vazul, KATONA Dániel, MAKRA Zsolt, BARNA Tamás, PAPP Viktor

A fiúk legközelebb december 1-én szurkolhatunk majd a fiúknak, amikor a Honvéd Pesterzsébet csapata igyekszik majd tőlük elégtételt venni korábbi vereségükért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem