Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Augusztus 24. 11:11, hétfő | Helyi sport

Nem ez a teljesítmény az, amire büszke leszek

Nem ez a teljesítmény az, amire büszke leszek

Szép gólok, értékes három pont

Kicsit visszafogottan kezdtük a mérkőzést, szerintem nem hittük el, hogy jobbak vagyunk, mint ellenfelünk. A küzdelmes első félidőben mindkét csapatnak voltak lehetőségei, igaz a hatvani támadókat többször mi hoztuk helyzetbe. A szünet után bátrabban léptünk fel, aminek eredménye is lett. Szkunc a tizenhatos jobb sarkából mesterien lőtte ki a hosszú felső sarkot. A gól után két perccel Csordás Simon szalasztott el egy óriási lehetőséget. Ha azt berúgja, akkor kicsit nyugodtabb lett volna a közel 30 fős szurkolótábor, akik elkísérték a csapatot. Az ellenfél továbbra is akkor került helyzetbe, amikor „tőlünk kapott labdát”.

A mester folyamatosan frissítette cserékkel a támadó szekciót. Sánta Attila, Csordás Simon és Laczkó Milán többször is kellemetlen helyzetbe hozta a hazai védőket. Egy kontrát követően Sánta futott el a bal szélen és adott középre, ahol az érkező Laczkó magabiztosan használta ki az adódó lehetőséget. Ha nem is nyújtottunk felejthetetlen teljesítményt, de idegenből elhoztuk a három pontot, ami a legfontosabb.

FC Hatvan – Ceglédi VSE 0-2 (0-0)

Gólszerzők: Szkunc (49’ 0-1), Laczkó (82’ 0-2)
Cegléd: Trepák – Buczkó (Viniczai), Farkas V., Makrai, Farkas A., Markó, Csordás Sz., Szkunc (Peres), Sánta, Csordás S., Rozman (Laczkó)

Varga Attila vezetőedző: Nem ez a teljesítmény az, amire büszke leszek, mert nem a játék minősége, hanem a harc dominált, főleg az első félidőben. Szünetben egy kis ego igazítás volt és átment a játékunk eredményesbe! Kevesebb párharcot veszítettünk és pontosabban játszottunk. A második játékrész teljesítménye alapján megérdemelten nyertünk.

Szabó Attila
fotó: Kisfaludi István (infoCegléd fotórachívum)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem