Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Április 03. 16:42, péntek | Helyi
Forrás: Police

Nehogy csekket hozzon a nyuszi!

Nehogy csekket hozzon a nyuszi!

Fokozott ellenőrzés az ünnepi hétvégén

A húsvéti ünnepek ideje alatt – a balesetmentes közlekedés érdekében – a Pest megyei utakon is ellenőrzésekre lehet számítani.

A húsvéti ünnepek ideje alatt – az elmúlt évek tapasztalatai szerint – sokan kelnek útra, ezért megnő a forgalom a megye útjain. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. április 2. és április 6. közötti időszakban közúti ellenőrzéseket tart.

Az ellenőrzés elsődleges célja a megye területén bekövetkező balesetek megelőzése érdekében az ittas vagy bódult állapotban vezető személyek kiszűrése, a szabályszegő járművezetők intézkedés alá vonása, a kerékpárosok közúti közlekedésére vonatkozó közlekedési szabályok betartása, a passzív biztonsági eszközök használatának, valamint a járművek műszaki állapotának ellenőrzése, illetve a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése és a zavartalan közlekedés biztosítása. A Pest megyei rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak ezen időszak alatt is a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára és a forgalmi torlódások megelőzésére.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a közúti ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására