Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Április 03. 11:54, hétfő | Helyi

Napsütés, jó idő, Siófok

Napsütés, jó idő, Siófok

Igazán futballra alkalmas körülmények között léphetett pályára a Cegléd és a Siófok csapata. Napsütés, jó idő és közel teltház fogadta a csapatokat az Ecsedi László Sportcentrumban.

A vendégcsapat egy fokkal jobban kezdte a mérkőzést, de ez nem tartott sokáig, a tízedik perctől már nálunk volt többet a labda, onnantól kezdve a Siófok inkább csak az ellentámadásaira hagyatkozott az első félidőben. Veszélyes helyzeteket is csak ilyenkor tudtak kialakítani, de Mursitsnak nem volt nagyobb védeni valója.

Ezzel szemben mi többet próbálkoztunk a támadásokkal, de veszélyt igazából csak pontrúgásokból tudtunk elérni. Asztalos és Peres gyors elfutásaiból alakultak ki veszélyes szituációk, de a vendég kapusnak sem kellett komolyabb védést bemutatnia.

A kiegyenlített félidő végén sajnos a jobb oldalon a védelmünk mögé került a vendégcsapat és a lágyan a hosszú oldalra belöbbölt labdát az érkező vendég támadó a kapuba fejelte, így 1:0-s hátrányban vonulhattunk a félidőben az öltözőbe.

A második félidő első negyedórájában még jól focizott a Siófok, voltak említésre méltó helyzetei, de utána csak a védekezésre koncentráltak és teljesen visszaálltak. Ehhez hozzá járult az is, hogy a 72. percben az egyik vendég játékost kiállították. Csapatunknak több veszélyes lehetősége is volt, zömében lövések formájában, de a vendég kapusnak nem kellett nagyot védenie. Kivéve a 83. percben, amikor Szabó óriási helyzeténél védett nagyot.

De nem adtuk fel, ugyan játékban nem sikerül helyzeteket kidolgozni a betömörülő Siófok ellen, de a felívelgetésekből a hosszabbíts utolsó másodperceiben Szabó kiegyenlített.

Az 1:1-es döntetlen után maradtunk a 18. helyen, de szerencsére a riválisaink sem tudtak nyerni, így nem nőtt a különbség az előttünk állókkal szemben.

A csapat csatlakozott az autizmus világnapja alkalmából tartott városi rendezvényekhez. Sajnos a mérkőzés miatt a helyszínen nem tudtak ott lenni, de kék lufikkal megemlékeztek erről a napról.

Kőházi Ádám

#cegledivse #hajracegled

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció