Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Június 10. 14:59, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Naperőmű- Motorok- Kárpátia

Naperőmű- Motorok- Kárpátia

A legenda újra éled, Újszilváson néhány év kihagyás után újból Motoros Találkozót szerveznek június 14 és 15-én.

A legenda újra éled, Újszilváson néhány év kihagyás után újból Motoros Találkozót szerveznek június 14 és 15-én.

Újszilvás egyre több dologról híres, korábban a Motoros találkozó szóról jutott eszébe az érintetteknek a falu. Mára már egészen másról van szó, hiszen a kis alföldi település az egyik legdinamikusabban fejlődő község az országban. Ezt számos elnyert pályázat, díjak, remek rendezvény, a jó hírű vállalkozások fejlődése, nagy beruházások sora is bizonyítja. A település határában megalkotott naperőmű park is páratlan a maga nemében, nem csak hatalmas technikai vívmány, hanem grandiózus, lenyűgöző látvány is egyben.

Itt, ennek szomszédságában hamarosan gyülekeznek a motorosok, hogy két remek napot tölthessenek együtt. Természetesen mindazokat is sok szeretettel és remek programokkal várják, akik csak nézelődnének, szórakoznának, hiszen a kísérőrendezvények mindenkinek szólnak. Bizonyára a pénteken este tíz órakor kezdődő Kárpátia Zenekar fellépése lesz a csúcspont, de e mellett a ketrecharc, a Street Fighter Show, motoros népi játékok és felvonulás, erőemelés, sok- sok egyéb zenekar koncertje is vonzó lesz a látogatók számára. A Nagybonyi Íjászok is megérkeznek, akik bemutatót tartanak, de e mellett az íjászat kipróbálására is lesz lehetőség.

Akik a harcosabb műfajt szeretik, azok is megtalálják a szórakozásukat. A Magyar Sziget küzdősport gálájának sztárjai, illetve a Betyársereg kimagasló MMA, illetve K1 harcosai csapnak majd össze ellenfeleikkel a ringben. Olyan nevek, mint Ruszlan, vagy Kerepeczki Gábor, esetleg a Radnóti testvérek, a rajongók számára többet mondanak, minden szónál. Ezek a nevek egyet jelentenek egy harci gálával, ahol 6 profi MMA mérkőzés várja az igazi küzdelmek rajongóit.

Újszilvás község vezetése részéről a szervezők nagyon pozitív fogadtatásban részesültek, a rendezéshez minden feltételt biztosítottak számukra. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a tűzoltóság és rendőrség, valamint egyéb hivatalos szervek munkatársai is segítették a program megvalósítását, hiszen a szervezőknek az új jogszabályok miatt rengeteg kötelezettséget kellett teljesíteniük. Már a helyszínen tartózkodik a szervező stáb annak érdekében, hogy a pénteki rendezvényre minden a helyére kerülhessen.

A program a Magyar Motorosok Országos Találkozója nevet viseli, és ennek szellemében állították össze a szervezők a programok széles palettáját. Ha minden igaz, akkor a mostanában szélsőséges időjárás is kegyeibe fogadja a rendezőket, hiszen péntekre és szombatra napos időt mond az előrejelzés, kellemes nyári hőmérséklet mellett. Minden összeállt tehát ahhoz, hogy az évtized legnagyobb bulija megkezdődhessen. A 3.000 forintos belépővel mindkét nap programjai látogathatók. 12 éven aluli gyermekek számára a rendezvény látogatása ingyenes. Sok szeretettel várják a résztvevőket, látogatókat az ország minden pontjáról és természetesen külföldről is.

Töltsenek el Önök is néhány órát a motorokkal, motorosokkal, harcosokkal, a Kárpátia zenekarral a grandiózus Naperőmű Park szomszédságában.– MiA –
Sajtókapcsolat, információk: Lőrinczy Veronika 30/9-670-313

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására