Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Augusztus 10. 17:00, hétfő | Helyi sport

Hege #5

Hege #5

A ceglédi triálos nagyot menetelt a Világkupán

Sikerült az #5. helyen végeznem tegnap a második Világkupa futamon! Két nap alatt ez volt az első alkalom, hogy mentem egy selejtezőt, középdöntőt és még azon a napon egy döntő futamot!
A pályák és a formám tökéletes volt a középdöntő napjára és a verseny alatt egy buta hibát sem vétettem! Végül sikerült kvalifikálnom az 5. helyen a 6 fős fináléba! Egyébként a verseny közben részeredményt nem néztem, így a teljes fókuszt magamra és a teljesítményemre helyeztem. A döntő futamon elképesztően konfortosan éreztem magam és úgy érzem, hogy az összes pálya bennem volt!

Végül sikerült megtartanom az 5. pozíciót, ahol csupán 4 korábbi Világbajnok végzett előttem - Azok az emberek, akik videóiból tanultam meg a triál sport alapjait 14 évvel ezelőtt! Minden esetre hatalmas motivációt kaptam és úgy érzem, hogy kemény munkával, jó formával összejöhet a jövőben egy dobogós helyezés!
Köszönöm a segítséget a szüleimnek, akik a helyszínen kísértek végig! Külön köszönet Orbán Barra Gábor barátomnak, aki a döntőben végig kísért és támogatott! Köszönet és gratuláció is egyben a magyar csapatnak! Végezetül köszönet a ‪#‎Bringasport‬ -nak és az összes támogatómnak!

Címkék: Hegedűs László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem