Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. December 04. 13:48, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Nagyszerű győzelem az őszi elsőségért

Nagyszerű győzelem az őszi elsőségért

Az NB I-es illetve a megyei csapat is játszott december első vasárnapján a CVSE Sportcsarnokban és mint utólag kiderült nagy sikerrel!

Asztalitenisz Eredmények 12.02. -NB I.

Szuperinfó-CVSE I.- GEAC I. 10:8

Győztek: Bogádi Imre 3,Bartus Csaba 2,Harasztovics László 2,Kovács Sebestyén 2, illetve a Bartus Cs-Molnár G. páros

Pest Megye A

Szuperinfó-CVSE II- GEAC III. 11:7

Győztek:Péter Aladár 4,Lőriczi Károly 3,Schmidt Máté 2,illetve a Péter A-Schmidt M. és Lőrinczi K.-Kecskés Gy. párosok

Nagyszerű győzelem az őszi elsőségért!!!

Az NB I-es illetve a megyei csapat is játszott december első vasárnapján a CVSE Sportcsarnokban és mint utólag kiderült nagy sikerrel!

Az utolsó előtti fordulónak nem kisebb volt a tétje az első csapat számára minthogy ki vezeti a bajnokságot ősszel.A mérkőzés előtt még a a Gödöllő állt jobban a bajnokságban de a végén ez megfordult.

A mérkőzés rangjához méltóan óriási izgalmak között dőlt el.A csapatok a párosok után 1-1 re álltak majd a Cegléd elhúzott 4:2-re úgy hogy Bartus legyőzte 3:1 arányban Monostorit az első körben az ellenfél 2.számú játékosát.Csapatunk tartotta előnyét mindenki hozta a "kötelezőt" 9:7 -es állásnál Bartus nagy meccsen váratlanul 3:2 vereséget szenvedett Holhos-tól és Bogádi Imre 0:2!-es hátrányban állt Monostorival szemben.Imre óriásit játszva és küzdvemegfordította a mérkőzést és győzött 3:2 arányban.Igy a Szuperinfó-CVSE- őt és fél órás csatában- megnyerte a rangadót!

A győzelem összességében igazi csapatmunka volt mindenki kivette belőle a részét és megérdemelten vezetjük a bajnokságot!

A megyei meccs is izgalmasan alakult.Péter Aladár négy győzelme közül 2 "nem volt egyszerű" de mint tudjuk a rutin meg az évek sokat segítenek...Lőrinczi Károly is hozta a tőle elvárható 3-at,Schmidt Máté két győzelméhez nem férhetett kétség kis szerencsévelhárom is lehetett volna.Kecskés Gyula párosban játszott igazán jól.

A csapat a középmezőnyben várhatja a következő mérkőzést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem