Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Január 10. 11:53, szombat | Helyi sport

Nagy lesz a tét

Nagy lesz a tét

Kezdenek a fiúk

A Ceglédi KK SE január 24-én már tétmérkőzést játszik, így 5-én meg is kezdték az edzés munkát. Kökény István vezetőedzőt kérdeztük a részletekről.

A rövid pihenőtök után játszotok-e itthon edzőmeccset?

- Alapozó jellegű munkával kezdtük meg az évet. Mindössze két hét pihenőt kaptak a fiúk, ráadásul mindenkinek ki volt adva, hogy mi az, amit teljesíteniük kell a szünetben. Ceglédi pályán nem fogunk játszani felkészülési mérkőzést. Január 15-én utazunk Balmazújvárosba, ahol két meccset játszunk majd velük.

Volt egy kis mozgás a játékos keretben. Ki jött és ki távozott a csapattól?

- Hegedűs Márkot visszarendelte a Pick Szeged, így január 1-től már az ő NB I/B-s csapatukat erősíti. Már megtaláltuk az őt pótló játékost. A montenegrói Nemanja Grbovic a szezon végéig kötelezte el magát hozzánk. A 24 éves beálló az előző évben a Radnicki keretét erősítette, a SEHA-liga őszi szezonjában a szerb együttes házi gólkirálya volt és a montenegrói válogatott tagja. Nagy reményekkel várjuk az új játékosunkat.

Az alapszakasz hátralévő három meccsén kétszer játszunk a Balatonfüreddel és egyszer a Csurgóval. Tudunk tőlük valahogyan bravúr pontot csenni?

- Valóban az a realitás, hogy nem nagyon szerzünk pontot, mert nehéz mérkőzéseink vannak még az alapszakaszból, de azért én készülök arra, hogy meglepjük a Füredet hazai pályán.

A Magyar Kupa utolsó hazai mérkőzésén nagyon nehezen tudtunk két góllal nyerni a Komló ellen. Január 24-én lesz a visszavágó. Kötelező a Ceglédi KK SE továbbjutása?

- Tovább szeretnénk és tovább is kell jutnunk. Az itthon megszerzett két gólos előnyt meg kell tartani és mennünk kell a következő fordulóba, ahol a Lajosmizse vár remélhetőleg ránk...

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem