Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. December 14. 15:19, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Nagy a küzdelem

Nagy a küzdelem

A 7. forduló számos nagyon jó mérkőzést hozott. Nagy a küzdelem és kiegyensúlyozott a mezőny.

A hetedik fordulóban mondhatni korszakváltó mérkőzések zajlottak. Az évek óta meghatározó játékerőt képviselő csapatokat győztek le a feltörekvőben lévő tehetséges fiatalokat felvonultató csapatok. De azért jó az idei kiírás, mert mindenkinek meg van a visszavágás esélye. A góllövőlista élén álló játékosok kivétel nélkül gyarapították góljaik számát és megjelentek új nevek is az elitben.

Véget ért a csoda, vagy a Pákozdi Hús nem hisz a csodákban? A Kedvencek esélyt sem kaptak, de nem is próbálták megragadni azt. Sima 10-1 arányú Pákozdi Hús győzelem született a mérkőzésen.

Az Ön-Ért lelkes játékát ezúttal siker koronázta a még mindig „igazi kapus” nélkül próbálkozó Nevenincs ellen. A végig szorosnak mondható mérkőzés 6-3 arányú Ön-Ért győzelemmel ért véget.

A Jazz Cafe nem tud beindulni igazán. Sokáig vezettek 1-0-ra és lehet, hogy helyzeteik alapján elhitték, hogy övék a meccs. De a Revans megérezte, hogy ennyi kihagyott helyzet általában megbosszulja magát. A bosszút Bozsó (2) és Kelemen (1) szolgáltatta a hajrában és csapatuk javára fordították a mérkőzést. Végeredmény 3-1 a Revansnak.

A Young Boys három győzelemmel kezdte a bajnokságot, de utána három vereség következett. Ennek fényében az Autó Kelly Keverton joggal bízhatott a sikerében. De ezen az estén a Yong Boys újra éledt. Nagy Dániel vezérletével ellenfele fölé nőve magabiztosan nyert 3-1 arányban.

Igazi rangadónak indult a Mirror Fashion és a Showder Club összecsapása. A mérkőzés kiemelkedő személye – Oldal Tibor 3 gól, két gólpassz – azonban egyértelművé tette ezen az estén a Showder Club fölényét. A Mirror védői nem bírták tartani a Felcsúti Akadémián nevelkedő ceglédi tehetséget. Végeredmény 5-2 a Showder javára.

A CFE a felejthető múlt hét után teljes csapattal felállva simán győzte le 5-0 arányban az egy cserével kiálló, vérszegény játékot mutató Bróker Zsaru Értékpapír Trió csapatát.

A bajnokság állása a 7. forduló után:

*1 pont levonás

A góllövő lista állása:

15 gól: Oldal Tibor (Showder Club)
12 gól: Kecskeméti József (Pákozdi Hús)
11 gól: Velkey Balázs (Showder Club), Szokoli Krisztián (Autó Kelly)
9 gól: Czagány Zsolt (CFE)
7 gól: Lendvai Krisztián (Pákozdi Hús), Dely Gábor (Kedvencek)
6 gól: Bogádi Imre (Showder Club), Süveges András (Jazz Cafe), Nagy Tamás (Jazz Cafe), Bozsó Norbert (Revans)

Szabó Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem