Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2015. Június 24. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Muri Enikőék romantikus elő nászúton jártak

Muri Enikőék romantikus elő nászúton jártak

Együtt járásuk első évfordulóján lett menyasszony Muri Enikő. Párja, Szente Károly hetekig szervezte a lánykérést. Több cinkostárs kellett ahhoz, hogy a nap végén mindketten zokogva álljanak egymással szemben.

„Kislányként sokat álmodoztam arról, hogy milyen lesz az, ha megkérik a kezemet. Biztos voltam benne, hogy a párom térdre ereszkedik majd, én meg mosolyogva mondok igent – meséli a fiatal színésznő – nos ebből szinte semmi sem lett. Vacsora után, amikor is titkon reménykedtem benne, hogy megtörténik a nagy pillanat, csalódottan érkeztünk haza. Amikor benyitottam a lakásba minden gyönyörűen fel volt díszítve. A romantikus pillanatban Karesszal összenéztünk és zokogni kezdtünk, na így lettem menyasszony.”

A fiatalok bár együtt élnek, de nagyon kevés idejük jut egymásra. Az első évfordulójukat is segítséggel tudták együtt tölteni. Károly több kollégát és családtagot is beavatott tervébe, hogy sikerüljön a meglepetés. Az eljegyzésüket követő héten pedig minden programjukat lemondva elszökte egy pár napra, elő nászútra az ország legromantikusabb szállodájába az egerszalóki Mesés Shiraz Hotelbe.

„Az esküvőnket jövő nyárra tervezzük. Még nem tudjuk a helyszínt, de abban biztosak vagyunk igazi nagy hagyományos lagzink lesz. Nászútra pedig lehet, hogy a mesés keletre utazunk. Kedvet kaptunk Egerszalókon, ahol én már visszatérő vendég vagyok!”- mosolyog Enikő.

„Encivel mindketten nagyon romantikusak vagyunk. Ezért a lánykérés és az elő nászút is a romantika jegyében zajlott. – kapcsolódik be a büszke vőlegény – a hammam béli páros masszázs alatt rég nem érzett nyugalom szállt meg minket. Enikő ragaszkodott hozzá, hogy kipróbáljuk a hammamot, mert amikor legutóbb Egerszalókon járt, akkor nagy élmény maradt neki a gőzszeánsz és persze az elmaradhatatlan menta tea, amiből még haza is vitt egy kis kóstolót.”

„Ha már a megújult Shiraz Hotelben jártunk, mindjárt a nászutas lakosztályt választottuk. Évekkel ezelőtt a barátnőmmel töltöttünk itt néhány csajos napot, most pedig a szerelmemmel, akivel minden romantikus szolgáltatást kipróbáltunk. Az új fürdőház és a kültéri medence lett a kedvencünk. Nagyon elgondolkoztunk, hogy mikor térjünk vissza.” – mosolyog Enikő.

Enikő és Károly nyara ugyanis a munkáról szól. Enikő az Operett színházban a Fame című musicalt próbálja, míg Karesz útnak indul a társulattal. Több vidéki nagyvárosban és külföldön adják elő a Csárdáskirálynőt.

„Sokszor csak telefonon hallom a párom hangját – nevet Enikő – ezért alig várjuk a nyár végét, mert akkor tudunk néhány napot nyaralni. Akkor többek között a már törzshelyünkké vált Egerszalókra is visszatérünk.”

Címkék: Muri Enikő, wellness

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!