Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Június 24. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Muri Enikőék romantikus elő nászúton jártak

Muri Enikőék romantikus elő nászúton jártak

Együtt járásuk első évfordulóján lett menyasszony Muri Enikő. Párja, Szente Károly hetekig szervezte a lánykérést. Több cinkostárs kellett ahhoz, hogy a nap végén mindketten zokogva álljanak egymással szemben.

„Kislányként sokat álmodoztam arról, hogy milyen lesz az, ha megkérik a kezemet. Biztos voltam benne, hogy a párom térdre ereszkedik majd, én meg mosolyogva mondok igent – meséli a fiatal színésznő – nos ebből szinte semmi sem lett. Vacsora után, amikor is titkon reménykedtem benne, hogy megtörténik a nagy pillanat, csalódottan érkeztünk haza. Amikor benyitottam a lakásba minden gyönyörűen fel volt díszítve. A romantikus pillanatban Karesszal összenéztünk és zokogni kezdtünk, na így lettem menyasszony.”

A fiatalok bár együtt élnek, de nagyon kevés idejük jut egymásra. Az első évfordulójukat is segítséggel tudták együtt tölteni. Károly több kollégát és családtagot is beavatott tervébe, hogy sikerüljön a meglepetés. Az eljegyzésüket követő héten pedig minden programjukat lemondva elszökte egy pár napra, elő nászútra az ország legromantikusabb szállodájába az egerszalóki Mesés Shiraz Hotelbe.

„Az esküvőnket jövő nyárra tervezzük. Még nem tudjuk a helyszínt, de abban biztosak vagyunk igazi nagy hagyományos lagzink lesz. Nászútra pedig lehet, hogy a mesés keletre utazunk. Kedvet kaptunk Egerszalókon, ahol én már visszatérő vendég vagyok!”- mosolyog Enikő.

„Encivel mindketten nagyon romantikusak vagyunk. Ezért a lánykérés és az elő nászút is a romantika jegyében zajlott. – kapcsolódik be a büszke vőlegény – a hammam béli páros masszázs alatt rég nem érzett nyugalom szállt meg minket. Enikő ragaszkodott hozzá, hogy kipróbáljuk a hammamot, mert amikor legutóbb Egerszalókon járt, akkor nagy élmény maradt neki a gőzszeánsz és persze az elmaradhatatlan menta tea, amiből még haza is vitt egy kis kóstolót.”

„Ha már a megújult Shiraz Hotelben jártunk, mindjárt a nászutas lakosztályt választottuk. Évekkel ezelőtt a barátnőmmel töltöttünk itt néhány csajos napot, most pedig a szerelmemmel, akivel minden romantikus szolgáltatást kipróbáltunk. Az új fürdőház és a kültéri medence lett a kedvencünk. Nagyon elgondolkoztunk, hogy mikor térjünk vissza.” – mosolyog Enikő.

Enikő és Károly nyara ugyanis a munkáról szól. Enikő az Operett színházban a Fame című musicalt próbálja, míg Karesz útnak indul a társulattal. Több vidéki nagyvárosban és külföldön adják elő a Csárdáskirálynőt.

„Sokszor csak telefonon hallom a párom hangját – nevet Enikő – ezért alig várjuk a nyár végét, mert akkor tudunk néhány napot nyaralni. Akkor többek között a már törzshelyünkké vált Egerszalókra is visszatérünk.”

Címkék: Muri Enikő, wellness

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára