Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 13. 16:25, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Molnár János Utánpótlás Emlékverseny

Molnár János Utánpótlás Emlékverseny

A verseny további eredményei.

Ifjúsági egyéni február 05. (vasárnap)
3. Molnár Gergely (Restart-Szuperinfó CVSE)

A múlt héten az ifjúsági eredmények nem kerültek leírásra mivel annak vasárnap későn lett vége.

A versenyen közel 80-an indultak 5-ös csoportokban megkezdve a küzdelmeket.Gergő az elvárásoknak megfelelően végzett csoportelsőként jutott a 16-os főtáblára ahol előbb szlovák majd moldáv ellenfelét győzte le 3:1 illetve 3:0 arányban.Azután az a francia Bourg következett aki a csoportküzdelmek során az első kiemelt (tavaly még ceglédi és későbbi győztes) Ecseki Nándit verte 3:1 arányban.

Gergő 0:2-es hátrányból nagy küzdelemben fodított így 3. helyet szerzett a versenyen mert ezek után a szlovák Tourcek megálljt parancsolt neki.

Országos Újonc (U 13) TOP 12 Verseny, Ormai László Sportcsarnok, Bp Marcibányi Tér 02.11-12

Fiúk.
4.Velkey józsef
8.Schmiedt Máté

Lányok:
11.Orosz Adrienn

A Restart-Szuperinfó CVSE 3 játékossal is képviselte magát a legfiatalabb korosztály legjobbjai között.A verseny szabálya az, hogy mindenki játszik mindenkivel a két nap során. Józsi 8. Máté 9. Adri 13. volt a versenyt megelőzően.
Az első nap a két azonos klubban játszó kezdte a küzdelmeket ez Józsi győzelmével végződött ami őt feldobta míg Mátét kicsit visszavetette.

A nap végén Józsi 5:2, Máté 1:6! -ra állt ami gyöztes illetve vesztes mérkőzések arányát mutatja. Másnap már Máté is feljavult és 3 győzelmet szerzett míg Józsi 2 őt így alakult ki a végső sorrend a 2. nap végén.

Adri az első mérkőzésén majdnem hatalmas meglepetést szerzett.Már 2:0-ra is vezetett a végső győzelemre is esélyes Statisztikás Korda Kitty elllen, végül 3:2 arányban kikapott. A tapasztalat hiánya vezetett több mérkőzés elvesztéséhez, de Adrienn játéka bíztató a jövőre nézve.

Máté térdsérülése ellenére végigküzdötte meccseit és az elvárthoz képest 1 hellyel előrébb végzett.

A kellemes meglepetést Velkey József okozta aki 4 helyet javítva papíron jóval erősebb ellenfeleit legyőzve 4. lett.Ezen eredmény azért értékes mert még jövőre is ebben a korosztályban indul és saját korcsoportjában kimagaslóan a legjobb az országban



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem