Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 14. 15:03, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Mikulás a vízben

Mikulás a vízben

Az éjszakai fürdős mulatságok hallatán ne csak a nyárra gondoljunk. A meleg termálvíz mellett a hideg őszi és téli estéken sem fogunk fázni, ha a medence partján táncolunk.

A Zalakarosi Fürdő nem elégszik meg „Zala megye legkedveltebb nyaralóhelye” címmel, élménymedencéiben télen is folytatódnak az éjszakai fürdőzések, és zenés mulatságok.
Hagyományosnak is tekinthetőek a Zalakarosi Gránit Fürdőben, minden hónapban megrendezésre kerülő éjszakai fürdőzések. A vendégek körében nagy népszerűségnek örvend a program. Este, a hangulatfénnyel megvilágított meleg vizes élménymedencében, zenével és koktélbárral gondoskodnak a jó hangulatról.
A szervezők az őszi –téli időszakban is igyekeztek valamilyen neves eseményhez igazítani a bulik időpontját. Ennek megfelelően,a következő időpont november 16-án pénteken,a Márton napi újbor ünnep „nulladik” napján lesz. A vendégek jó hangulatáról karaoke és profi DJ gondoskodik, a ’80-as ’90-es évek legjobb party zenéivel.

A Zalakarosi Gránit Fürdő immár 45 éve várja a nem csak a gyógyulásra, hanem a kikapcsolódásra, élményekre vágyó családokat. Ezt figyelembe véve indulnak évről-évre a fejlesztések és bővítések, hogy minden korosztály megtalálja a számára értékes időtöltést. A gyógyvízre épülő kezelések mellett találunk strandfürdőt gyermekrésszel, külső-belső élményfürdőt, szaunákat, gőzfürdőt, sóbarlangot valamint a gyógycentrum szolgáltatásai mellett wellness és alakformáló kezeléseket.

Az adventi ünnepvárás időszaka sem lenne teljes, egy testet-lelket átmelegítő élménymedencés szaunás buli nélkül. A december 1-én induló Adventi Hétvégék programsorozat keretében a Mikulás is a Zalakarosi Fürdőben bulizik. December 7-én fergeteges medencés party várja a vendégeket.
Este 8-kor ismét megnyitja kapuit a fürdő és egészen éjjel 2-ig tart a mulatság. A fagyos őszi és téli estéken, hangulatos megvilágításban a külső és belső medencék csalogatják a vendégeket. A bulik ideje alatt, mind a belső mind a külső élmény medencék, jacuzzi, valamint a szaunák és sókabin is várja az idelátogatókat. A résztvevőket forralt bor, kakaós kalács, forró csokoládé is várja, valamint az élménymedencénél megnyílt új Coctail Bar is segít a hangulat fokozásában. A Mikulás party-n, az ország népszerű rádiós Nite Force Dj-e, Davis várja a populáris, elektromos zenék kedvelőit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során