Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Március 02. 07:26, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Metálrajongó az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasa

Metálrajongó az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasa

A Zeneposta most hétvégi adásaiban Pordán Petra és Abaházi Csaba ismét a hazai zenei élet egy-egy jeles képviselőjét látja vendégül.

Míg Csabához Szolnoki Péter, Petrához a népszerű Dj és zenei producer, Lotfi Begi érkezik a stúdióba. Petra és Begi régóta jó barátságban vannak, így a nézők egy különösen oldott hangulatú beszélgetésre számíthatnak. A műsorból többek között kiderül, Begi hogyan dönti el, kivel dolgozik együtt, és az is, milyen újdonságra számíthatunk tőle a közeljövőben.

A Sláger TV kívánságműsorában a nézők kéréseit szombaton Pordán Petra és Lotfi Begi teljesíti. Petra és Begi a korábbi évek közös munkáinak köszönhetően jóbarátok lettek, így most is gyorsan kialakult köztük az összhang.
A rengeteg slágert maga mögött tudó Dj a műsorban kulisszatitkokat is elárul, és azt is megtudhatjuk, mi a sikerének receptje. Begi az ország egyik legkeresettebb zenei producere, így rengeteg megkeresést kap. Most azt is elárulja, mi szerint választja ki, hogy kivel dolgozik együtt.

„Az első perctől kezdve az a fő szempont, hogy valami olyat alkossunk, ami egyedi. Ezért szinte csak olyan előadókkal dolgozom együtt, akiknek a saját stílusa messze van az enyémtől, mint például Rúzsa Magdi, vagy épp Mező Misi. Ez mindig működik, hiszen a különlegességre törekszünk. Ha kilépünk a komfortzónánkból, az mindig valami érdekeset szül.” – mondta Lotfi Begi.



Az adásban a betelefonálók mellett természetesen Begi kívánságait is teljesítette a műsorvezető. Mint kiderült, a Dj egészen kiskora óta él-hal a metálzenéért, ami sokak számára meglepő lehet. Begi elárulta, hogy egy Metallica vagy Guns ’n Roses koncertért külföldre is nagy lelkesen elutazik, ebben az évben 3 alkalommal is tervben van a zenei túra. Emellett pedig az is kiderül, milyen különlegességgel készül erre az évre.

A szombati adást követően másnap sem maradunk Zeneposta nélkül, vasárnap Abaházi Csaba érkezik újabb sztárvendéggel. A műsorban Szolnoki Pétert, a Bon Bon-együttes frontemberét láthatják viszont a nézők. Péter nem akármilyen zenei karriert tudhat maga mögött, azt viszont kevesen tudják, hogyan indult el a pályán: kezdetben ugyanis fuvolistának készült. A Zeneposta vasárnapi epizódjában többek között azt is elárulja, mikor, és hogyan derült ki, hogy igazán egyedi orgánummal rendelkezik, és hogy 18 éves koráig a szülei sem tudták, milyen jó hangi adottságai vannak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára