Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Február 08. 21:33, kedd | Helyi
Forrás: bb1.hu

Merészebb célok Cegléden

Merészebb célok Cegléden

Cegléd – A klub elnöke, Lázár László szerint nem az extra fizetés miatt választották Vavráék a ceglédi csapatot.

Az NB 1 B. Keleti csoportjában szereplő Ceglédi KE alaposan megerősödött az idei évben. Több játékos is az A csoportból visszatérve választotta a ceglédieket: Szarvas Gábor Nyíregyházáról, Mészáros Richárd és Vavra András Salgótarjánból, míg a Szolnok játékosa, Szabó Péter T-licensszel szerepel a másodvonalban. Egy nagy erősítést végrehajtottak a kispadon is, ugyanis Földi Sándor személye garancia lehet a minőségi szakmai munkára.

A Ceglédi KE elnöke, Lázár László honlapunknak elmondta, hogy egyik játékos sem az extra fizetések miatt választotta egyesületüket.

– Nincsen tízszer annyi fizetés, mint bármelyik másik B csoportos egyesületnél – mondta Lázár László a BB1.hu-nak. Egyik játékosunk sem kap A csoportos szintű fizetést. Nincsen extra költségvetésünk, egy korrekt, másodvonalnak megfelelő fizetésekhez próbáljuk magunkat tartani. Pici csúszások sajnos nálunk is vannak, de amit ígérünk, azt igyekszünk maximálisan betartani. Ezek a játékosok inkább a kevesebb, de biztos pénzt választották, valamint Földi Sándor személye is garancia lehet a minőségi szakmai munkára.

Ezek tükrében arra is kíváncsiak voltunk, hogy mi lehet az idei célkitűzés a csapat számára, valamint jövőre milyen terveket szövögethetnek Cegléden.

– Az idei célunk az, hogy a középmezőnyben végezzünk – folytatta Lázár. Idén már nagy meglepetést nem fogunk tudni okozni, hiszen az élcsapatokkal korábban játszottunk. A hátralévő mérkőzéseken igyekszünk jól szerepelni, és minél több győzelmet megszerezni. Jövőre újabb erősítésekkel talán merészebb célokat is kitűzhetünk, de ez még több dologtól is függ. Nagy dolog lenne harcban lenni az A csoportért, hiszen Cegléden még nem volt első osztályú kosárcsapat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció