Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Január 28. 11:37, szombat | Helyi
Forrás: infoCegléd

Mennyi az annyi?

Mennyi az annyi?

Közeleg az időszak, amikor ismét a számok tartják majd rettegésben a diákságot.

Hamarosan megint beköszönt a ponthatár mizéria hazánkban és nem árt előre felkészülni, informálódni. A tavalyi ponthatárokból lehet következtetni nagyjából, hogy mire lehet idén számítani, persze biztosat senki sem tud.

Egy új, akár telefonra is letölthető aplikáció sokat segíthet a feszült időszakban.

A felsőoktatási felvételi ponthatárok alkalmazás egyszeri letöltést követően, lehetővé teszi, hogy egyetlen mozdulattal, akár offline üzemmódban is megtekinthetők legyenek az aktuális felsőoktatási felvételi eljárásban kihirdetett ponthatárok.

Az alkalmazást internet kapcsolattal rendelkező mobiltelefonra egyszer kell csak letölteni, ezt követően a szolgáltatás offline üzemmódban is elérhető. Az adatok frissítése online állapotban történhet meg, ilyenkor frissülnek az aktuális ponthatárok.

• A szolgáltatás aktivizálásával elérhetővé válnak az aktuális felvételi eljárás ponthatárai (intézmények, karok, szakok, képzési szintek, munkarendek és finanszírozási formák szerint).
• Az alkalmazás Kedvencek funkciója lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználó már a ponthatárok hivatalos kihirdetése előtt összeválogassa és rendszerezze azokat az meghirdetéseket, amelyek őt érdeklik. Így az aktuális felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésekor ezzel a funkcióval egy helyen érhetők el a legfontosabb és legfrissebb információk.
• A felsőoktatási felvételi ponthatárok alkalmazás a három felsőoktatási felvételi eljárás keretében frissíti a ponthatárokat, azok kihirdetését követően.

◦Az általános felvételi eljárás esetében júliusban
◦ a pótfelvételi eljárás esetében augusztusban
◦ a keresztféléves jelentkezés során januárban frissülnek a ponthatárok adatai.


Magyarul még senki ne várja az alkalmazástól, hogy kiírja az idei pontokat, mert érdekes is lenne, ha megtenné, viszont nem árt tényleg előre felkészülni és nézegetni a tavalyi pontokat és nem utolsó sorban tanulni!

forrás: felvi.hu




Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció