Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Szeptember 04. 11:43, csütörtök | Helyi sport

Megvolt a Szegedi erőpróba

Megvolt a Szegedi erőpróba

a Ceglédiek bebizonyították, hogy nem szabad őket egy egyszerű kiscsapatként kezelni

A Ceglédi KK SE csapata szeptember 03-án, szerdán este 18:00 órakor Szegeden léptt pályára, amely mérkőzésen az esélytelenek oldalán szerepeltünk.

Az első félidő jó játékának köszönhetően a Ceglédiek bebizonyították, hogy nem szabad őket egy egyszerű kiscsapatként kezelni, még abban az esetben sem, ha a nála jóval erősebb szegedi gárda, nem a legerősebb sorával játszott. A Szeged mestere J. Carlos Pastor már a meccs elejétől fogva, folyamatosan rotálta csapatát.

Ceglédi részről Kökény István nem lehetett elszomorodva az első félidő láttán, ugyanis teljes mértékben partnerei voltunk a Mol-Pick Szegednek egy jó játékra. Az első 2 perc megszeppenése után magára találó ceglédiek folyamatos 2-3 illetve 4 gólos különbséget tudtak tartani. A félidő utolsó percében beállt a félidei eredmény: 20-15 a Szeged javára.

Számíthattunk rá, hogy a második játékrész nem lesz olyan egyszerű.
A Szeged nagyobb és erősebb játékoskerete védekezését felkeményítve, olyan falat alkotott, melyet csapatunk nehezen tudott feltörni. Kökény mester a második félidőben folyamatos cseréket hajtott végre és a taktikai variációkat gyakoroltatta élesben, tudatában annak, hogy Szegedre a tisztes helytállásért mentünk! A második etapban tehát még több taktikai variációt láthattunk!

A mérkőzés végeredménye: MOL-Pick Szeged -Ceglédi KKSE43 – 28

Góllövőink: Országh 5, Lászlai 1, Hódi 1, Hegedűs 3, Nikolicza 5, Lepsényi 5, Takács 2, Ivan 1, Antal 2, Bíró 3.

Ceglédi játékosok: Milos Mojsilov, Országh Ádám, Bányai Viktor, Tóth Norbert, Lászlai Szabolcs, Hódi Lóránd, Hegedűs Márk, Nagy László, Sipeki Levente, Bősz Dániel, Nikolicza Renátó, Lepsényi Sándor, Takáts Bence, Perisic Ivan, Antal Szabolcs, Bíró Balázs Bertalan Dr.

Szegedi játékosok: Sierra Jose Manuel, Wyszomirski Piotr, Vadkerti Attila, Robledo Antonio Garcia, Velky Péter, Fekete Bálint, Zubai Szabolcs, Ilyés Ferenc, Balogh Zsolt, Blazevic Alen, Prodanovic Rajko, Bombac Dean, Parrondo Roberto, Vranjes Vladimir, Ancsin Gábor

A csapat legközelebb szombaton (szeptermber 06-án) 18:00 órakor lép majd pályára itthon, amikor is a PLER gárdáját fogadjuk majd a Gál József Sportcsarnokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem