Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. November 14. 16:45, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Megújult a ceglédi lottózó

Megújult a ceglédi lottózó

Új külső, megszokott szolgáltatások.

Kívül-belül új formát öltött a Teleki utcai lottózó, amely 2012. november 14-től ismét várja a játékosokat Cegléden. Az átalakítás eredményeképpen ez immár a 16. lottózó az országban, amely a Szerencsejáték Zrt. tavaly kialakított új arculati elemeit viseli magán.

A Szerencsejáték Zrt. a társaság arculati megjelenésének korszerűsítése során a lottózók kialakításában is érvényre kívánja juttatni azt a törekvést, hogy mind a törzsjátékosok, mind a fiatalabb korosztályok számára olyan vonzó közösségi teret alakítson ki, ahová szívesen betérnek játszani.


A lottózó belső tere átlátható, a szín- és formavilág letisztult, és a társaság szándékai szerint minden tekintetben a könnyedség és játékosság benyomását kelti – mondja Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatóhelyettese. - Az elgondolás az volt, hogy megtartjuk ugyan a lottózók főbb arculati jellemzőit, de felfrissítjük a megjelenést, és egységes rendszerbe foglaljuk a belsőépítészeti berendezési tárgyakat. Mindössze hatféle színt alkalmazunk: a zöld, a sárga, és szürke két-kétféle árnyalatát. A színes bútorok és karakteres megjelenésű információs táblák építészeti hátterét a világos és sötétszürke kőporcelán padló, valamint tört fehér falak és mennyezet szolgáltatják.


Játékra hívnak a padlózatot díszítő piktogramok is. Alapvető követelmény minden értékesítőhelynél, hogy az üvegportálok és a világítótestek révén betöltse a fény az ügyfélteret. A kirakatokban a mindenkori várható főnyereményre és az aktuális akciókra hívjuk fel a figyelmet, vagy új termékekről, sorsjegyekről tájékoztatjuk a játékosokat – mondja a kommunikációs igazgatóhelyettes. - Nem titkolt szándékunk, hogy belátható időn belül az összes lottózóban elérhetővé tegyük a digitális eredményközlést, amely kiváltja majd a papíralapú tájékoztató anyagokat – teszi hozzá Tulik Ágnes.

Reméljük a megújúlt környezet sokaknak hoz majd szerencsét.

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására