Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Október 18. 15:38, vasárnap | Helyi
Forrás: Police

Megtámadtak, majd szexuálisan zaklattak egy fiatal nőt szombat hajnalban Cegléden

Megtámadtak, majd szexuálisan zaklattak egy fiatal nőt szombat hajnalban Cegléden

A ,,nagyon erős,, albertirsai fiatalt még aznap hajnalban elfogták a rendőrök

Testi sértés bűntett kísérlet és szexuláis erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán T. Róbert 18 éves albertirsai lakos ellen.

A jelenleg rendlekzésre álló adatok szerint a férfi 2015. október 17-én 3 óra 30 perc körüli időben a ceglédi vasútállomáson előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy albertirsai férfit. A sértettet épp jegyet vásárolt egy automatánál, amikor T. Róbert elgáncsolta, majd a földön fekvő férfit többször megrúgta.
A sértett a bántalmazás következtében - az elsődleges orvosi vélemény szerint - könnyű sérülést szenvedett.

A gyanúsított rövid idő elteltével - 2015. október 17-én 4 óra 10 perc körüli időben - Cegléd egyik utcájában támadt rá egy nőre. A férfi hátulról ugrott rá a sértettre, aki ennek következtében a földre esett. Ott dulakodni kezdtek, majd a 18 éves férfi a földre szorította a nőt, akinek sikerült ugyan felállnia, de ekkor T. Róbert ismét elkapta és a falhoz nyomta, megfogta a nyakát és csókolgatni kezdte. Ezt követően megrángatta a sértettet, akiről a kabátját is letépte és azt mondta neki, hogy szexuális kapcsolatot akar létesíteni vele.A nő végül kiszabadult az erőszakoskodó férfi szorításából és elmenekült a helyszínről.

A ceglédi járőrök - a bűncselekmény helyszínének közelében - rövid időn belül elfogták T. Róbertet, akit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció