Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Január 16. 17:12, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Megtaláltad már az igazit?

Megtaláltad már az igazit?

Újat keresel vagy ragaszkodsz a megszokott régihez? Gyere hozzánk! Nálunk garantáltan megtalálod, amit keresel!

Biztosan veled is előfordult már, hogy egy addig ismeretlen illat szabályosan magával ragadott, míg egy másik különös, rég elfeledett emlékeket idézett fel benned.

Kutatók évek óta vizsgálják agyunk működését és keresik a magyarázatot arra, hogyan befolyásolják az illatok idegrendszerünket és emlékezetünket. Tény ugyanis, hogy az illatok tudatosan vagy sem, de óriási szerepet játszanak a mindennapjainkban. Az evolúciós gyökereken túl számos történelmi tényt, kulturális szokást ismerünk, amelyek mind az illatok fontosságát támasztják alá. Kutatások igazolják, hogy amíg emlékezetünk hamar megkopik, egyes meghatározó illatokat akár 20-30 év távlatából is felismerünk.

A parfümkészítés története évszázadokra nyúlik vissza. A különleges, egyedi, luxusillatok minden korban az ápoltságot, s az egyéni ízlést tükrözték. Ma sincs ez másként, csupán az illatok színes palettája bővült.

Nyári zápor, frissen nyírt fű, üde szellő, vagy éppen napsugár, de a fiatalságnak, az anyaságnak, sőt az érzéseinknek is van a maga illata. Sokan talán nem is tudják, de természetes illatunk éppen olyan egyedi, mint akár az ujjlenyomatunk. Mint azt tudjuk, a szerelem például részben az orron keresztül tör utat magának. És még ha nem is tudatosul bennünk, de az illatok érzelmeinkre is nagy hatást gyakorolnak.

Bizonyos illatokat nem egyformán érzékelünk, ahogy egyes illatok is más-más érzést váltanak ki belőlünk, ezért nehéz megtalálni azt a tökéletesen megfelelő illatot, amely a legjobban illik személyiségünkhöz és karakterünkhöz. Döntés előtt érdemes még figyelembe venni az adott évszakot is. Míg tavasszal és nyáron egy üde, citromos illat felfrissít, a téli hidegben inkább egy melegséget idéző, édeskés illat lehet előnyösebb. A választásban mindenképpen nagy segítséget jelent egy hozzáértő segítsége és véleménye, aki sok esetben már ránézésre is meg tudja állapítani, melyek azok az illatok, amik közel állnak egyéniségünkhöz. Ne sajnáljuk az időt és a fáradtságot a megfelelő parfüm kiválasztásához, hiszen egy-egy jól megválasztott illat sokat tehet testi, szellemi és érzelmi életünk kiteljesedéséhez.

Cegléden a legnagyobb választékkal és a legjobb árakkal találkozhatunk a Rákóczi út 8 szám alatt található My Parfümériában. Itt mindent megtalálsz, amit keresel, de ha esetleg mégsem, választékuk folyamatosan és a vásárlói igényeknek megfelelően bővíthető. A megrendelt áru 1-2 napon belül átvehető.

Egy újdonság, amit érdemes kipróbálni:
Prada Candy
Azonnal magával ragad – tiszta élvezet vadító csomagolásban. A pink és arany robbanásszerű találkozásával a Prada Candy egy merész világba repít el, megmutatja a Prada nőiesség egy új oldalát, ahol a több tényleg több és a lényeg a túlzás.

A Prada Candy bája a túlzásokban rejlik. Egy szokatlan, újszerű illat kiváló minőségű alapanyagokból. A fehér pézsma és a nemes benzoin a modern karamell jeggyel adják meg az illat igazán páratlan jellegét.
A Prada Candyt nem lehet nem észrevenni. a luxus alapanyagok kifinomulttá és időtlenné teszik


December havi akciónk nyerteseit kisorsoltuk a névsor üzletünkben megtekinthető illetve a nyeremények átvehetők


Parfümben a legjobbak vagyunk!


Címkék: My Parfüm

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció