Városlista
2020. december 5, szombat - Vilma

Hírek

2020. November 18. 13:34, szerda | Kék hírek

Megszurkáltak, kalapáccsal vertek össze egy nőt Cegléden

Megszurkáltak, kalapáccsal vertek össze egy nőt Cegléden

Őrizetbe vették a Pest megyei nyomozók azt az 53 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy félholtra verte és szurkálta a nőismerősét Cegléden.

A bejelentő elmondta, hogy valaki súlyosan bántalmazta az ismerősét egy ceglédi lakásban, majd sorsára hagyta. A helyszínre érkező rendőrök egy szúrt és vágott sérülésektől erősen vérző nőt találtak a helyszínen, akit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

A nyomozók a bűncselekmény helyszínén megtartott szemle során egy kést és egy kalapácsot is lefoglaltak. A nyomozók hajtóvadászatot indítottak az elkövető felkutatására, akit tegnap dél után nem sokkal el is fogtak a ceglédi kórház előtt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés kísérlete miatt indított büntetőeljárást a férfival szemben, és kezdeményezte a letartóztatását.

Forrás: 24.hu
Kiemelt kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 04. 07:54, péntek | Kék hírek

Halálra gázoltak egy gyalogost Táborfalván

Halálra gázolt egy gyalogost egy autó csütörtökön Táborfalván - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2020. December 03. 16:08, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy csecsemőgyilkosság elkövetőjét Nógrádban

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék első fokon azt a nőt, aki 2018. január elsején megölte újszülött gyermekét Pásztón - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön.

2020. December 03. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Tizenéves lányokat futtató fiatal férfiak ellen emeltek vádat

Üzletszerűen, tizennyolc éven aluliak sérelmére elkövetett kerítés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség két húszéves férfi ellen, aki barátnője prostitúciós tevékenységéből szerzett pénzt

2020. December 03. 05:00, csütörtök | Kék hírek

Autóátírással trükköző páros ellen emeltek vádat

Több mint háromszázrendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy nő és egy férfi, valamint nyolc bűntársuk ellen, mert gépkocsik átírásával trükköztek