Városlista
2021. január 23, szombat - Zelma

Hírek

2020. November 08. 10:47, vasárnap | PR

Megoldás a készlethalmozásra: raktár bérlés Budapesten

Megoldás a készlethalmozásra: raktár bérlés Budapesten

Vállalkozásunk profiljától függően előfordulhat, hogy komolyabb raktárkészlettel rendelkezünk, melyek elhelyezése az irodánkban problémás, helyhiány léphet fel és egyébként sem épületes látvány az ott dolgozók számára.

Árukészlet és logisztika

Elsősorban kereskedelemmel foglalkozó cégek esetén jelenthet komoly, megoldandó kérdést az árukészlet tárolása és mozgatása. Mivel egy üzlet többek között attól (is) lehet sikeres, hogy az ügyleteket gyorsan és precízen bonyolítják le. Ha egy vállalkozás eladással foglalkozik, a saját érdeke, hogy a vevőket a lehető legrövidebb időn belül kiszolgálhassa. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű áru elraktározása és a logisztika, tehát az áruk mozgatásának gördülékeny megoldása is.

Az árukészlet megfelelő elhelyezése elsőre talán nem tűnik megoldhatatlan feladatnak és természetesen nem is az, ugyanakkor érdemes jól átgondoltan elhelyezni azt, hogy hozzáférhető legyen, mégse zavarja a munkában az esetlegesen más területen dolgozókat. Az irodahelyiségben felhalmozott áruk egyrészt túlságosan sok helyet foglalhatnak, melyek zavarhatják a munkát, másrészt a cégről sem mutat jó képet, ha az irodájukat egyben raktárként is használják. A raktár bérlés Budapesten és más vidéki városokban is élhető opció lehet ilyen esetekben, melyben nagy segítséget nyújthatnak az olyan cégek, amilyen például az In-Management is.

Rendezett raktárkészlet, hatékony árumozgatás

Az árukészletek felhalmozása jóval egyszerűbb egy arra alkalmas, megfelelő méretű helyiségben. A főváros szerencsére bővelkedik az opciókban, így a raktár bérlés Budapesten is egyszerűen megoldható. Ideális esetben az iroda- és raktárhelyiség akár egy helyen is lehet, hiszen az ilyen profillal rendelkező vállalkozásokra gondolva, számos ilyen kialakítású épülettel találkozhatunk. Ez logisztikai szempontból is teljesen optimális, hiszen az árukészlet azonnal elérhető.

Nagyobb cégeknél persze az is előfordulhat, hogy egy kifejezetten nagy alapterületű/belmagasságú raktárra van szükségük. Ez az igény adódhat akár az áruk mennyiségéből, vagy esetleg méretükből. Ilyen esetekben gyakorlatilag elkerülhetetlen egy raktárépület bérlése, nem érdemes megfeledkezni ugyanakkor arról a tényről, hogy a méretesebb tárolóegységek jellemzően a város külsőbb részein helyezkednek el.

Logisztikai szempontból ez talán bonyolultabbnak tűnhet, hiszen a távolság a központ és a raktár között mérvadó lehet, ám ha egy vállalkozás már olyan méretű, hogy ilyen típusú raktárakban kell gondolkoznia, minden bizonnyal nem jelent problémát számukra egy különálló, logisztikáért felelős munkacsoport létrehozása, akik kizárólag az áru mozgatását végzik.

Legyen szó akármekkora helyiségről, fontos, hogy a saját szükségleteink szerint mérjük fel a számunkra legalkalmasabbat. A kiadó raktárak budapesti kínálata várhatóan nem csökken majd, így mindig jelentősebb mennyiségű opcióval számolhatunk majd, legyenek bármilyen igényeink.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 20. 06:56, péntek | PR

Ezek a leghatásosabb hajpakolások hajritkulás esetén

A hajhullás, kopaszodás, vagyis latin nevén az alopecia rengeteg ember érint világszerte, de Magyarországon is. Ennek oka sokféle lehet, így a megoldást is ezer helyen kereshetjük.

2020. November 08. 11:07, vasárnap | PR

Sokára lesz még a tavaszi lomtalanítás?

A lomtalanításra mindig akkor gondolunk, mikor a lehető legtávolabb van az éves városi lomtalanítás időpontja. Mit tehetünk, ha nem akarjuk még fél évig kerülgetni a lakásban a feleslegessé vált holmikat?

2020. November 08. 10:55, vasárnap | PR

Mennyi az annyi? Segít kiszámolni a bruttó nettó bérkalkulátor!

A munkakeresés egyik legkényesebb kérdése a bérigény megjelölése. Sokan csak saccolják, hogy mi kerül a bankszámlára hó elején a bruttó bér alapján, pedig a bruttó nettó béralkulátor pontosan megmutatja, mennyi az annyi.