Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. November 08. 10:47, vasárnap | PR

Megoldás a készlethalmozásra: raktár bérlés Budapesten

Megoldás a készlethalmozásra: raktár bérlés Budapesten

Vállalkozásunk profiljától függően előfordulhat, hogy komolyabb raktárkészlettel rendelkezünk, melyek elhelyezése az irodánkban problémás, helyhiány léphet fel és egyébként sem épületes látvány az ott dolgozók számára.

Árukészlet és logisztika

Elsősorban kereskedelemmel foglalkozó cégek esetén jelenthet komoly, megoldandó kérdést az árukészlet tárolása és mozgatása. Mivel egy üzlet többek között attól (is) lehet sikeres, hogy az ügyleteket gyorsan és precízen bonyolítják le. Ha egy vállalkozás eladással foglalkozik, a saját érdeke, hogy a vevőket a lehető legrövidebb időn belül kiszolgálhassa. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű áru elraktározása és a logisztika, tehát az áruk mozgatásának gördülékeny megoldása is.

Az árukészlet megfelelő elhelyezése elsőre talán nem tűnik megoldhatatlan feladatnak és természetesen nem is az, ugyanakkor érdemes jól átgondoltan elhelyezni azt, hogy hozzáférhető legyen, mégse zavarja a munkában az esetlegesen más területen dolgozókat. Az irodahelyiségben felhalmozott áruk egyrészt túlságosan sok helyet foglalhatnak, melyek zavarhatják a munkát, másrészt a cégről sem mutat jó képet, ha az irodájukat egyben raktárként is használják. A raktár bérlés Budapesten és más vidéki városokban is élhető opció lehet ilyen esetekben, melyben nagy segítséget nyújthatnak az olyan cégek, amilyen például az In-Management is.

Rendezett raktárkészlet, hatékony árumozgatás

Az árukészletek felhalmozása jóval egyszerűbb egy arra alkalmas, megfelelő méretű helyiségben. A főváros szerencsére bővelkedik az opciókban, így a raktár bérlés Budapesten is egyszerűen megoldható. Ideális esetben az iroda- és raktárhelyiség akár egy helyen is lehet, hiszen az ilyen profillal rendelkező vállalkozásokra gondolva, számos ilyen kialakítású épülettel találkozhatunk. Ez logisztikai szempontból is teljesen optimális, hiszen az árukészlet azonnal elérhető.

Nagyobb cégeknél persze az is előfordulhat, hogy egy kifejezetten nagy alapterületű/belmagasságú raktárra van szükségük. Ez az igény adódhat akár az áruk mennyiségéből, vagy esetleg méretükből. Ilyen esetekben gyakorlatilag elkerülhetetlen egy raktárépület bérlése, nem érdemes megfeledkezni ugyanakkor arról a tényről, hogy a méretesebb tárolóegységek jellemzően a város külsőbb részein helyezkednek el.

Logisztikai szempontból ez talán bonyolultabbnak tűnhet, hiszen a távolság a központ és a raktár között mérvadó lehet, ám ha egy vállalkozás már olyan méretű, hogy ilyen típusú raktárakban kell gondolkoznia, minden bizonnyal nem jelent problémát számukra egy különálló, logisztikáért felelős munkacsoport létrehozása, akik kizárólag az áru mozgatását végzik.

Legyen szó akármekkora helyiségről, fontos, hogy a saját szükségleteink szerint mérjük fel a számunkra legalkalmasabbat. A kiadó raktárak budapesti kínálata várhatóan nem csökken majd, így mindig jelentősebb mennyiségű opcióval számolhatunk majd, legyenek bármilyen igényeink.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.