Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Augusztus 31. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Megnőttek a tinisztár mellei

Megnőttek a tinisztár mellei

A lelkileg eléggé instabil Demi Lovatót megint rengetegen támadják, mert hirtelen megnőtt a dekoltázsa.

 Nem sokan vállalták volna olyan bátran testkép és lelki zavaraikat, mint Demi Lovato tette pár hónapja, miután kiengedték a rehabilitációs intézetből. Azonban így is sok rajongója elfordult tőle, mert korábban kiderült, hogy nem éppen olyan ártatlan, és szereti magát mindenféle módon rombolni. Most pedig újabb támadások érték, de ezúttal nem a viselkedése, hanem a külseje miatt. Ugyanis a vasárnapi MTV VMA előbuliján, majd magán a díjátadón is szokatlanul nagyok voltak a mellei. Pedig régen nem volt éppen az a dúsidomú menyecske. Így a közösségi oldalakon gyorsan elterjedt a pletyka, hogy megcsináltatta a kebleit, amit természetesen Demi azonnal tagadott.

A dekoltázsa csupán azért nőtt meg, mert jó pár kilót felszedett a rehabon, és azóta sem adta le mindet. Ami teljesen hihető magyarázat. Ugyanis korábban tényleg alaposan látszott rajta a pluszsúly. A keblei pedig egyáltalán nem akkorák, mintha egy sebész pumpálta volna fel őket. Azért pedig talán nem kéne bántani, mert kipakolja kicsit, amije van. Akárcsak az összes többi tizenkilenc éves lány.

Címkék: demi lovato

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban