Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 12. 15:13, vasárnap | Helyi
Forrás: infoCegléd

MegméretTetett a TOP 10

MegméretTetett a TOP 10

Versenyünk 10 szerencsés résztvevője egy jó hangulatú, izgalmakkal teli esten vehetett részt tegnap.

115 páros közül az első 10-be bekerülni nem egyszerű feladat, s akiknek ez mégis sikerül (ha csak egy időre is), azok megérdemlik az elismerést. Versenyünk vége előtti utolsó hajrájában megismerkedtünk a 10 leg elszántabb párossal.
Abban szerintem mindenki egyetért, hogy „A város legszebb párja” nem lehet akárki, s hogy ezt az elismerő címet tényleg csak a legjobb kaphassa, mi is leteszteltük a párokat. Sokszor mondják, hogy egy kép többet mond ezer szónál, mi azonban többet szeretnénk annál, mint hogy egy jól sikerült kép alapján válasszuk ki a legjobbat. Hogy segítsünk a döntésben, kicsit közelebb hoztuk a párokat, hogy ők maguk bizonyíthassák rátermettségüket.


A tegnapi játékos borkóstolóval egybekötött fotózáson versenyünk tíz szerencsés játékosa kapott esélyt arra, hogy a képek mögül kilépve, élőben is megmutathassák magukat. Az eseménynek a Kökény és Fia Családi Borászat hangulatos és lenyűgöző pincészete adott helyet, ahol már maga a környezet adott egy kellemes alap hangulatot.


A párokat a megérkezést követően Kökény Benő, a pincészet vezetője fogadta, aki rövid köszöntője után a borászat öt különleges borával ismertette meg a résztvevőket. A finomabbnál finomabb borok gyorsan oldották a hangulatot, s az utolsó bor után már sokkal oldottabban és felszabadultabban álltak a párok a rájuk váró feladatok elé. A borkóstolót egy rögtönzött bortotó követte, ahol különféle borászati segédeszközöket kellett felismerniük a párosoknak.


A párokat az est során egy 5 tagú zsűri figyelte és értékelte. A zsűriben helyet (és ezzel állást) foglalt Kohan Viktória – mesterfodrász, Marosi Barbara – kozmetikus, Kisfaludi István – fotóriporter, Süveges (Süvi) András - Cegléd Rádió 88 műsorvezetője, és Balga Zsófia – weboldalunk, az infoCegléd képviseletében. A zsűri által adott pontszámok az infoCegléd facebook oldalára feltöltött fotók alatt látható.
A bortotót a fotózás követte, ahol a párokról Hartyányi Norbert stúdió minőségű profi fotókat készített. Arról hogy a párok még szebbek lehessenek Kohan Viktória, mesterfodrász és Marosi Barbara, kozmetikus gondoskodott, akik csodálatos frizurákkal és mutatós sminkekkel tették még vonzóbbá párosainkat.


A pároknak mindezek mellett különféle játékos vetélkedőkön kellett bizonyítaniuk rátermettségüket. A pár-totó és az activity során a párok összhangját és együttműködő képességét teszteltük. Egy-két feladvány bizony feladta a leckét, de a próbát mindegyik pár kiállta. A párosokat a versenytől függetlenül a játékok során is pontoztuk és az első három legügyesebb párost a Kökény és Fia Családi Borászat ajándékozta meg finom és kiváló boraival.


Hogy szavazóink számára is még személyesebbé tegyük a választást,Süveges András, a Club TV egyik vezetője, minden párosról készített egy rövid, néhány perces bemutatkozó kis filmet, melyben a párok azt is elmondják miért pont rájuk essen a választásunk. Az itt készült videókat a párok feltöltött képeinél tekinthetjük majd meg.


Az izgalmas és jó hangulatú este gyorsan eltelt, reméljük, hogy a párosok jól érezték magukat és a szavazóknak is megkönnyítettük a nehéz döntést.
NE felejtsétek el, már csak néhány nap van hátra és kiderül ki lesz idén „A VÁROS LEGSZEBB PÁRJA”.

fotó: Kisfaludi István

TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció