Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 08. 14:18, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Meglepetés

Meglepetés

Kíváncsiak vagytok már, vajon mit rejt A város legszebb párja szépségverseny győztesének meglepetéscsomagja? Most kiderül!

A verseny a végéhez közeledik, a küzdelem egyre kiélezettebb. A versenyzők már tűkön ülnek, és lelkesen gyűjtik a szavazatokat, gyarapítják „rajongótáborukat”. Látogatóink pedig már kíváncsian várják a végeredményt, hogy ki lesz idén „A város legszebb párja”.

Az első öt helyezett értékes ajándékokban részesül, az első helyezett pedig a dicsőséges győzelem mellett egy meglepetéscsomaggal is gazdagodik. A csomag tartalma eddig titok volt, most erről is lerántjuk a leplet.

LÁSSUK MIT REJT A CSOMAG!

Az első helyezett a 20 000 Ft értékű páros portfólió fotózáson és az exkluzív fotókönyvön felül az alábbi ajándékokkal gazdagodik:


Ezért aztán már tényleg érdemes küzdeni!

Február 10-én, pénteken a páros szépségverseny fontos fordulóponthoz érkezik. Ahogy azt már korábban meghirdettük a verseny február 10-i állása szerinti első 10 helyezett meghívást kap a február 11-én a Kökény és Fia Családi Borászatban megrendezett játékos borkóstolóval egybekötött fotózásra.

Néhány fontos részlet ezzel kapcsolatban:

Az első 10 helyezettel szerkesztőségünk telefonon is felveszi a kapcsolatot a részletek egyeztetése céljából
A korábban meghirdetett 15.00 órás kezdés 16.00 órára módosult. Tehát az esemény 1 órával később kezdődik.
Amire számíthattok: rövid bemutatkozás, borkóstolás, profi fotózás, játékos vetélkedők

Kérjük, hogy aki nem már most tudja, hogy nem tud majd részt venni a borkóstolóval egybekötött fotózáson, az előre jelezze azt felénk! Ebben az esetben a részvételi jog automatikusan átadódik a 11., 12… helyezettre.

A szavazás menetéről és a pontszámok összeadódásáról korábbi hírüzenetünkben olvashattok.

És NE FELEJTSÉTEK EL, a szavazás és a verseny február 10-e után is folytatódik a weboldalon! Az első 10 helyezett fotóira érkezett facebook like-ok száma CSAK az első helyezettet határozza meg. A II. III. IV. és V. helyezett az infocegléd oldalán kapott szavazatok számán fog múlni. Érdemes tehát a szavazatokat és a like-okat is a verseny végéig gyűjteni, hiszen ha csak az egyiket vagy a másikat gyűjtitek, lecsúszhattok a dobogóról!

Mindenkinek sok sikert és jó versenyzést kívánunk,
infoCegléd csapata


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció