Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Augusztus 29. 10:05, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Megkezdődött a bajnokság

Megkezdődött a bajnokság

Elkezdődtek az idei szezon bajnokmérkőzései, ahol már az ifi és a serdülő csapatok is labdába rúghattak. A felnőtt csapat az első hazai pályán játszott mérkőzésén sajnos nem szerzett pontot.

CEGLÉDI VSE – BALMAZÚJVÁROSI FC (0–1)

Bár csak egyetlen góllal, de az ellefél csapta vihette haza a győzelmet. A hazai csapat elszánt győzni akarását az ellenfél beton biztos védekezése törte meg. Hiába állították ki a Balmazújváros egyik játékosát a 45. percben, a csapatot az emberhiány sem gyengítette.

Edzői nyilatkozatok:

Ványi Zsolt: Az első félidőben keveset mozogtunk, a másodikban pedig szerencsénk sem volt. Olyan érzésem volt, hogy akkor sem szerzünk gólt, ha a mérkőzés két napig tart.

Arany László: Bár az edzéseken nem gyakoroltuk az emberhátrányos helyzeteket, de csapatom óriási szívvel és akarattal játszott, nagyon büszke vagyok játékosaimra.

 

Utánpótlás eredmények

Az utánpótlás csapatok szép eredménye valamelyet enyhítették az elveszetett mérkőzés fájdalmát.

U-13: Hatvan FC – Restart – Ceglédi VSE 2:5

Gólszerzők: Juhász, Simon (2), Hazafi (2)

Jók: Kovács, Gergelyfi, Juhász, Simon. Hazafi

Farkas János edző: Minden kezdet nehéz,de nekünk most könnyen sikerült. Gratulálok a csapatnak!!

U-15: Hatvan FC – Restart – Ceglédi VSE 1-6

Gólszerzők: Pataki (4), Petrik (2)

Jók: Pataki, Hörömpő, Petrik

Zágon László edző: Jól kezdet csapatom. A rövid idő amit együtt készülhetett a ceglédi és a nagykőrösi Kőrisfa csapatából igazolt játékos gárda meglátszott játékunkon, de az eredményen nem.

U-17: Restart – Ceglédi VSE – SZEOL - Tisza Volán 6-0

Gólszerzők: Viniczai, Füle, Kállai, Egervári, Juhász, Szabó Á,

:Egész hazai csapat!

Kecskeméti József edző: Sajnos a mai mérkőzés nem értékelhető... Az ellenfél létszám hiányosan érkezett..... A mi csapatunk tartalékosan készülődött,sérülések (sajnos Gabai nem vállalja a további küzdelmet a térd sérülése miatt ) betegség,nyaralások illetve igazolás hiánya miatt,problémás volt a heti felkészülésünk!! Szép gólokat szereztünk,az első (Viniczai két kapufás felső sarkos bombája) az év végi összefoglalókban is a minimum háromban lenne!!Nagyon erős bajnokságba kerültünk,jó lenne ha a következő meccsre kevesebb gonddal tudnánk készülni, és "pontosan"térnénk haza a békéscsabai túráról.

U-19: Restart – Ceglédi VSE – SZEOL – Tisza Volán 1-2

Gólszerző: Pásztor

A tavalyi ezüstérmes csapat ellen már a 3. percben megszereztük a vezetést egy sikeres Pásztor - Halász akció révén, mely előnyt a 35. percig sikeresen őriztünk, amikor az ellenfél 25 méteres bomba góllal egyenlített. A 2. félidőben egyenlő erők küzdelmében sikeresen kézben tartottuk a mérkőzést, de egy óriási egyéni hiba miatt ellenfelünk kétes 11-eshez jutott amellyel megszerezte a vezetést. A mérkőzés utolsó negyedórájában két-három jó lehetőséget szalasztottunk el ezért vereséget szenvedtünk.

A mérkőzés összképe alapján a döntetlen reálisabb lett volna. Az alig 3 hete készülő csapatunk jó teljesítményt nyújtott, ezért gratulálok a csapatnak a küzdő szelleméért és ígérem, hogy záros határidőn belül sok örömet okozunk szurkolóinknak.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem