Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 10. 17:41, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Megkéseltek egy pénzváltó férfit Székesfehérváron, előzetesben a gyanúsított

Megkéseltek egy pénzváltó férfit Székesfehérváron, előzetesben a gyanúsított

Előzetes letartóztatásba került pénteken egy székesfehérvári férfi, aki a gyanú szerint megkéselt egy pénzváltót - tájékoztatta a Székesfehérvári Törvényszék az MTI-t.

A rendőrség előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárást a 26 éves gyanúsított ellen, miután a gyanú szerint szerda este Székesfehérváron többször megszúrt egy pénzváltással foglalkozó férfit.

A Székesfehérvári Járásbíróság határozata az előzetes letartóztatás elrendeléséről nem jogerős, a gyanúsított és védője fellebbezett ellene - áll a közleményben.

A férfi szerda este pénzváltás ürügyével ült be a pénzváltó gépkocsijába, akitől - közölte a Fejér Megyei Főügyészség - tízezer eurót akart megszerezni. Amikor a sértett elővette a pénzt, a gyanúsított a hasán és a mellkasán késsel többször megszúrta.

A sértett el tudott menekülni, de sérülése olyan súlyos volt, hogy életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

A menekülő gyanúsítottat csütörtök hajnalban az M7-esen fogták el, miután a rendőrök elől az autópályára futott - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 12:09, kedd | Kék hírek

Fókuszban a gyorshajtók

A gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.