Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Július 27. 18:29, hétfő | Helyi sport

Megint ,,rossz vendégek,, voltunk

Megint ,,rossz vendégek,, voltunk

A Ceglédi VSE felnőtt labdarúgó csapat lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a jövő heti bajnoki rajt előtt.

Ismét „rossz vendégnek” bizonyultunk, ezúttal az NB III Közép csoport tavalyi 5. helyezett csapata, a SZEOL ellen nyertünk 1-0-ra.

A nagy meleg és a kemény, száraz talajú pálya ellenére a mérkőzést végig irányítva, motiváltan játszott a CVSE. Sok helyzetet dolgoztak ki, amelyből a második félidő 75. percében egy baloldali szöglet után Makrai emelkedett mindenki fölé és fejelte a kapuba a labdát.

SZEOL – Ceglédi VSE 0 – 1 ( 0 – 0 )
Gólszerző: Makrai László (75’)

Cegléd: Trepák – Buczkó, Farkas V., Makrai, Farkas A., Peres (Szkunc), Csordás Sz., Markó, Sánta, Csordás S. (Rozman), Laczkó (Pozsár)

Varga Attila vezetőedző: – Sokat fejlődtünk az elmúlt hetekben. A mai mérkőzésen több góllal is nyerhettünk volna. Nagyon stabilak voltunk és megfelelő agresszivitással és fegyelemmel végezték a munkát a játékosok. Bátor és okos futball volt. Gratulálok a csapatnak!

Tóth Ákos vezetőedző (SZEOL): – Ez a Cegléd közel olyan játékerőt képviselt, mint a tavalyi bajnok Vác. Ennek megfelelően alakult a játék képe is. Egy jobb csapattal találkoztunk, a mérkőzés javában védekezésre kényszerültünk. Csináltuk a dolgunkat becsülettel, volt egy-két veszélyes kontránk is, de a Cegléd előrébb jár jelen pillanatban, mint mi.

A felkészülési sorozat jól sikerült. Négy NB III-as csapatot győztünk le (Jászberény, RKSK, BKV, SZEOL), egy NB II-es csapat (Vác) ellen pedig döntetlent értünk el. Reméljük az augusztus 2-án kezdődő bajnokságban is hasonló lendülettel és eredményességgel fog szerepelni a csapat.

Szabó Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem