Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. November 05. 16:48, szerda | Helyi

Megérkezett az Dacia Ceglédre

Megérkezett az Dacia Ceglédre

Új, négykerékmeghajtású terepjáróval bővült a ceglédi rendőrség gépparkja

A Ceglédi Vállalkozók Szövetsége (CEVASZ) szerdán az önkormányzat bevonásával átadott egy Dacia Duster típusú terepjárót a rendőrségnek. Az ünnepélyes átadáson részt vett Takáts László polgármester, a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai, valamint az adományozó szervezet képviselői.


Tavaly számítógépekkel segítették vállalkozók a rendőrség munkáját, idén tavasszal a ceglédi kapitány pedig azzal a kéréssel fordult hozzájuk, hozzá tudnának-e járulni ahhoz, hogy egy terepjáróval bővülhessen a géppark. Akkor a kapitány egy másfél millió forintos használt jármű megvásárlásához kérte a támogatást, az eredmény viszont ennél sokkal örömtelibb lett.

„Megkerestük a vállalkozóinkat, és nem csak vállalkozókat, de szomszédos önkormányzatokat, mindazokat, akikről tudjuk, hogy a rendőrség munkája fontos a mindennapos életükben és gyakorlatilag 50 egyéni ember, vállalkozó, önkormányzat adott össze pénzt a rendőrautó megvásárlásához. Ezt gyakorlatilag meg is rendelték, egy négykerékmeghajtású Dacia Duster-ről van szó.” – mondta még nyáron Keszthelyi Ferenc, a szervezet elnöke.

Megvásárlásához majd’ négy millió forint gyűlt össze a Ceglédi Vállalkozók Szövetsége (CEVASZ) kezdeményezésére. Mivel vállalkozók nem ajándékozhatnak a rendőrségnek, így az önkormányzat közvetítésével vehette át a ceglédi kapitányság a gépjárművet.

fotó: Szokolai Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció