Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Augusztus 30. 13:52, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Megcéloznák Ványi Zsoltot

Megcéloznák Ványi Zsoltot

Egy csalódott kecskeméti futballklub szurkolói érdekes felvetést tettek a közelmúltban.

Csapatuk elszomorító eredményétől csüggedt szurkolók vennék kezükbe a kecskeméti KTE csapatának irányítását, legalább is elméleti szinten. A Török László által vezetett, NB 1-ben játszó csapat az bőven az elvárásokon alul kezdte meg az idei fociszezont. Az OTP Bank Liga ez évi kiírásában 5 mérkőzésből mindösszesen 2 pontot tudott bezsebelni a lila-fehér csapat.

A jelenleg a tabella 14. helyén álló együttes szurkolói úgy vélik, csapatukon már csak egy gyors vezetőváltás segíthet, ami lehet, hogy nem is áll olyan messze a valóságtól. A klub tulajdonosa, Rózsa Pál egy honlapnak adott interjújában a csapat szerepléséről és az esetlegesen felvetődött megoldásokról sejtelmesen csak ennyit mondott „Aki látta az elmúlt három meccset, az minden tekintetben le tudja vonni a konzekvenciát”.

Egy indulatoktól sem mentes fórumozás lakalmával a békétlen szurkolók mindjárt el is kezdtek hát ötletelni, ki lenne az a megfelelő személy, aki ki tudná vezetni szeretett csapatukat a mélyre ásott kátyúból. Egy két elvetett ötlet és felvetést követően a Restart Ceglédi VSE csapat vezetőjének, Ványi Zsoltnak a neve is felvetődött.

„...talán még Ványi Zsoltot lehet megcélozni(simon antal tavaly előtt kiesés szélén állo ceglédjét benttartotta,tavaly a 4. helyig meneteltek,jelenleg még egy évig élő szerződése van a CVSE-nél,pro licensze nem tudom h van e)...

Az ügyben megkerestük az érintett Ványi Zsoltot, aki ugyan nagyon megtisztelőnek érezte, mind a maga, mind pedig a csapat részéről az elismerést, miszerint más csapatok szurkolói is felfigyeltek munkájukra, eredményeikre, de a ceglédi csapat nem marad edző nélkül. Ványi Zsolt elmondása szerint tervei között szerepel ugyan az élvonalbeli csapatok irányításához szükséges pro licensz megszerzése, de magának a (nem hivatalos) felvetésnek nincs semmi aktualitása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására