Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2013. Január 04. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Még metrósabb lehet a következő Windows

Még metrósabb lehet a következő Windows

Friss pletykák szerint ráncfelvarrást kap a Windows 8 utódjának hagyományos felülete.

Az utóbbi körülbelül két évben brutális mennyiségű, Windows 8-cal kapcsolatos információt megszellőztetett PCBeta fórum magát a Microsoft munkatársának nevező egyik felhasználója nyilvánosságra hozott néhány információt az állítólag 2013 közepén érkező Windows „Blue”-ról. Mint már megírtuk, a pletykák szerint a redmondiak szakítottak az eddig használt kiadási ciklussal, helyette az Apple módszerével megegyező módon évente jöhet majd egy komoly frissítés az operációs rendszerhez.

A témához visszatérve, a forrás szerint minden téren lesznek újdonságok a Windows 8 „Blue” kódnévre hallgató frissítésében: a vállalat már a 6.3-as verziójú kernelt használhatja benne (ennek újdonságairól nem esett szó), a modern grafikus felületen különféle apróságok mellett a Windows Phone 8-ban látott módon válhattak átméretezhetővé a csempék, míg a hagyományos kezelőfelülete elvileg laposabb és letisztultabb lesz.

A Start menü klónokat áruló cégek nagy örömére a Windows 9-ként is emlegetett operációs rendszerbe a Microsoft nem szándékozza visszaépíteni a sokak által hiányolt „vezérlőközpontot”, ezen témában a vállalat hivatalos álláspontja egyébiránt az, hogy két hét alatt meg lehet szokni a menü hiányát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni