Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Július 26. 12:06, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

"Még egy dobás Ungváriért"

Tegnap este újabb nagysikerű jótékonysági gálát tartottak a Kossuth Művelődési Központ Színháztermében, ahol ismét neves fellépők szórakoztatták a közönséget.

A három héttel korábbi rendezvénysorozat kiegészítéseként tegnap este újabb jótékony összejövetelt tartottak Cegléden. Ungvári Attiláért, a 22 éves Európa-bajnok ceglédi sportolóért egy emberként mozdult meg a város, és aki csak tehette az tiszteletét tette a hétfő esti rendezvényen.

Az összegyűlt teltházas vendégsereget Földi László polgármester köszöntötte elsőként, majd Attila ügyvédje, Dr. Ruttner György tartott egy rövid beszédet, melyben tájékoztatta a közönséget az ügy jelenlegi állásáról.

Mint, ahogy azt már sokan tudják, Ungvári Attilát március óta gyanúsítják tiltott szer használatával és az ügyben hozott bírói határozat szerint 2 év eltiltással büntették, aminek értelmében Attila nem vehet részt a soron következő Londoni olimpián. A sportoló ügyvédje, Dr. Ruttner György 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki bármilyen perdöntő bizonyítékot tud szolgáltatni az ügy tisztázására. A felajánlott összeg felét már rendelkezésre áll, a fennmaradó összeget egyéb forrásokból szeretnék összegyűjteni. A mostani és a korábbi est bevételét is az ügy megsegítésére fordítják. Az ügyvéd úr még azt is elárulta, hogy amennyiben a felajánlott nyomravezetői díj még sem kerülne odaítélésre, abban az esetben jótékony célra fordítják az összeget.

A jó hangulatú gálán fellépett a Rajkó Művészegyüttes, akik nagyfokú művészi tehetségükkel és virtuóz összjátékukkal nyűgözték le a közönséget.

Sasvári Sándornak az egész színháztermet betöltő hangja, valamint partnere, Mahó Andrea lágy nőiessége tökéletesen egészítette ki lendületes előadásukat.

Nem maradhatott el a CVSE Fitness és Judo Szakosztály EB és VB érmesei bemutatója sem, akik már szinte összeszokott csapatként léptek fel, és mutatták be dinamikus műsorukat.

Az estet a méltán híres hegedűművész, Mága Zoltán és kísérőinek varázslatos összjátéka zárta.


A közönség állva tapsolt, így üdvözölték a fellépő vendégművészeket és Ungvári Attilát, aki meghatódva köszönte meg a közönség támogatását.
 

Címkék: ungvári attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció