Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Április 16. 15:33, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Médiaválogatott: foci, csúcsok és jótékonyság, barátság - VIDEÓK

Médiaválogatott: foci, csúcsok és jótékonyság, barátság - VIDEÓK

A különböző tornák egyik csúcspontja, amikor valamilyen tematika mentén összerakott válogatott lép pályára. Jelenleg az ország egyik legnépszerűbb csapata az ANDONIK Médiaválogatott, amely már 2004 óta járja a pályákat.

A Földesi János által alapított csapat nem azért közönségkedvenc az együttes, mert sokszoros bajnok, hanem azért, mert a csapat minden tagja ismert közszereplő. Akad köztük olyan, aki a futball-pályákon tett szert ismertségre, hiszen a gárda tagjai közé tartozik Telek András, Keller József, Dzurják József, Bárányos Zsolt, Plókai Attila ,de szerepelt már a válogatottban Lisztes Krisztián is, vagyis a Ferencváros 1995-ös Bajnokok Ligájába jutó csapatának egykori tagjai. Ugyanakkor van a gárdában énekes, zenész – Csordás Tibi, Kecskés Tibor (Kefir) Gájer Bálint, Cozombolis, vagy éppen a rádiós műsorvezetőként is ismert Abaházi Csaba – és pályáralépett már újságíró is a válogatottban a médiából ismert Németh Lajos, Hajdú B. István, Szebeni István valamint Apáti Bence is.

„Mindig hatalmas élmény szerepelni a Médiaválogatottban – mondta Szebeni. – Már tizenhárom éve vagyok tagja a csapatnak és azért szeretem ezt az együttest, mert sokféle emberből áll össze a keret. Ha mi megyünk valahova, akkor nemcsak focizunk, hanem bulizunk is. Lui a bűvész bemutat egy trükköt, Borbély Zoli közvetít, ha úgy hozza a helyzet, szóval velünk mindig történik valami.”Minden alkalommal rengeteg média megjelenést is generálnak az eseményekből. Ettől is egyedi a csapat.

Persze a csapat tagjai nemcsak egyszerűen fociznak egy jót, hanem más módon is színesítik azokat a rendezvényeket, amelyekre meghívást kapnak. A csapat alapítója több küldetést is beteljesít, hiszen azzal, hogy korábbi sikeres sportolókat és ismert személyiségeket egy gárdában szerepeltet igyekszik példát mutatni a fiataloknak, hogy a sport milyen sikeressé teheti az embert és hogy a sport milyen egészséges és hogy sportoljanak minél többen. Az évi 50-80 fellépés kapcsán a csapat művész tagjai akár fellépéseikkel is emelhetik a rendezvények színvonalát. Természetesen nem csak foci, bármilyen sportos és egyéb felkérésnek is szívesen tesznek eleget.

„Nagyon fontos számunkra a jótékonyság is – árulta el az ANDONIK Médiaválogatott csapatkapitánya Nagy Anett, a névadó támogató tulajdonosa, aki korábban nyolcvankét alkalommal szerepelt a női labdarúgó-válogatottban, kis- és nagypályán is sokszoros bajnok, több alkalommal volt az év női játékosa hazánkban. – Rendeztünk már futsal-tornát Szigetszentmiklóson, amelyen a Médiaválogatott is játszott és a bevételből a Szigethalmi Egyesített Népjólléti Intézmény által gondozott sérült gyermekek gyógykezelésére gyűjtöttünk pénzt. A gyerekek ott is voltak a tornán, a segítség mellett ez is nagy öröm volt a számunkra.”

Az ANDONIK Médiaválogatott tagjai egy világcsúcs beállításában is tevékeny részesek voltak. A csapat játékosai szerepeltek a teqball világrekord elérésében: 20 órán és 20 percen át játszották a sportágat, amivel bekerültek a rekordok könyvébe is. Evvel a rekorddal már ötszörös világrekordereknek mondhatják magukat, hiszen a csapat már felállította a Bowlingozás ,Sárkányhajózás,Foci Darts,Buli biciklizés rekordját is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.