Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Július 11. 12:43, kedd | Helyi

Médiatáborban járt a Suli Tv-s csapat

Médiatáborban járt a Suli Tv-s csapat

A Várkonyi Suli Tv stábjának 3 tagja, Kozma Gergő és Balogh Bálint 7.m, valamint Kis Olivér 7.a osztályos tanulók július 2-6-ig médiatáborban vettek részt Zánkán.

A tanulók önköltségét és a buszköltséget a Ceglédi Tankerületi Központ finanszírozta. A tábor 4 napja alatt a gyerekek szakmai ismeretekben gazdagodtak, sokat fejlődtek és tapasztaltak, a tábor több programjáról is forgattak kisfilmet. A tábor szakmai vezetői Szabó Eszter Judit főszerkesztő és Bertók T. László riporter voltak, akik a stábtagokat folyamatos odafigyeléssel és szakmai tanácsokkal segítették.

A forgatások és a folyamatos munka mellett a gyerekeknek szórakozásra is volt lehetőségük, sárkányhajóztak, sétahajóztak, fürödtek a Balatonban, éjszakai Bátorságpróbán vettünk részt velük és bementek a Kalandparkba is. A médiásokat meglátogatta az Iskolapad, valamint a Balatoni nyár című műsorok stábja is.

Hatalmas élmény volt a gyerekek számára, amikor Herczegh Anita asszony, Áder János köztársasági elnök felesége jött a táborba és hozzájárult ahhoz, hogy az egyik gyerekstáb interjút készítsen vele. Gergő beszállhatott forgatni az Anita Asszonyt kísérő motorcsónakba a nagy tévécsatornák képviselőivel, Bálint remek és színvonalas videókat vágott össze, Olivér pedig kitűnő riportokat készített, igazi csapatmunka volt.

A gyerekstábok által készített videókat folyamatosan töltik fel az Erzsébet Táborok honlapjára, illetve facebook oldalára. A Várkonyi stábja a III. stáb volt, az ő videójaikat ezen a néven láthatjátok. Nagyon hasznos, élményekben, tapasztalatokban gazdag 4 napot töltöttünk Zánkán az Erzsébet-táborban, nagyon büszke vagyok a gyerekekre, remek munkát végeztek. Köszönet Hornyikné Takács Krisztinának is, aki ugyan nem tudott ott lenni a gyerekekkel, de a tudást Ő adta a kezükbe.

Balogh Judit - kísérő pedagógus

#varkonyisuli

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció