Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Július 18. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, a legújabb Beckham

Íme, a legújabb Beckham

David és Victoria Beckham nem várt sokáig - mindketten megosztottak egy-egy fotót párnapos kislányukról közösségi oldalaikon.

Belejött az intim családi képek készítésébe David Beckham. Nejéről pár nappal a szülés előtt csinált egy különleges fotót, és most lányukkal közösen is lekapta Victoriát. A két hölgy éppen összebújva szunyókált, és ez annyira megihlette Beckset, hogy nem bírt megállni a fotózást. Majd gyorsan fel is töltötte művét a Facebookra. De az egykori Spice Girl gyorsabb volt férjuránál, mivel órákkal előtte ő már a Twitteren posztolta az első képet Harper Sevenről, amint apu ölelgeti. Ezzel a világ vezető magazinjai hoppon maradtak több milliós ajánlataikkal, hogy náluk debütáljon az egyhetes pici. 

De nemcsak láthatjuk Anglia leghíresebb családjának első trónörökös nőjét, hanem a különleges neve hátterét is megtudhattuk. A Harpert Harper Lee író után kapta, ugyanis Vic kedvenc könyve a Ne bántsátok a feketerigót!. Míg a Seven az apuka hozadéka, ugyanis a Manchester Unitedben és az angol válogatottban a hetes mezben lett legenda.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.