Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Október 02. 15:44, péntek | Helyi

Már szól a rádió...

Már szól a rádió...

Elkezdte műsorszórását a 48 órás maratoni sulirádió a Local FM

Most reggel 9-től 48 órán át élőben szórjuk műsorukat, amely a gimi falain kívülre is eljut.

Az idei év érdekessége, hogy az összes ceglédi középiskola diákképviselője tiszteletét teszi, akiknek szintén lehetőségük lesz a bemutatkozásra október 2-án pénteken, amikor a délelőtt folyamán kézről-kézre adják a mikrofont. Ezt követően a helyi fiatalokból álló zenekarok következnek, akik saját felvételeik mellett magukat is be fogják mutatni. Ráadásként a Local FM stúdiójába a Zanzibár is ellátogat. Este 6 órától rendhagyó magyar óra következik a Pilvax című műsorban, a résztvevők Vrabecz Botond - a Local FM műsorvezetője - és vendégei lesznek, akik nem mellesleg kortárs írók, költők is egyben! Ugyanakkor a műsorból nem maradhat ki a jazz sem, így Sárik Péter is tiszteletét teszi a rádiónkban még aznap este! Szintén pénteken 23 órától a Trusted Essence százhúsz perces mixét hallgathatjátok meg, amelyet DJ MAD órái követnek.

Szombaton a Szemezgetővel kezdünk, mely egészen „hajnali” hatig tart, s utána a Local FM reggeli műsora következik, a Keltető, Süvivel a Club TV-től, valamint Vrabecz Botonddal és Sziládi Péterrel! A hangulat már ekkor garantált, csak hangoljatok a 89,9 MHz-re! Majd 10 órától ismételten megnyílnak a gimi kapui, s újfent a bandáké a főszerep egészen 19 óráig, amikor a Kikapcs „bekapcsol” minket a zene, a filmek, a sport és a YouTube világába a Local FM fiatal műsorvezetői segítségével! Éjszaka újra egy DJ-szettet hallgathattok meg, ezúttal a hangszórókból a talpalávalót Kilohertz biztosítja!

Vasárnap reggel 6-tól pedig megindul a visszaszámlálás, ugyanis a Local LIKE - az ifjúsági slágerlista legjobb 48 számát játsszák le a hallgatóknak a stábtagjaink. Majd 9 és 12 óra között újra felidézhetjük a 48 órás rádiós maraton legszebb és legviccesebb pillanatait, s végezetül a Kossuth Lajos Gimnázium igazgatójának záróbeszédével búcsúzhatunk a SuliRádiótól!

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció