Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Január 23. 15:38, hétfő | Sport
Forrás: mno.hu/FFT

Már Putyin is tudja, kicsoda Dzsudzsák

Már Putyin is tudja, kicsoda Dzsudzsák

Dzsudzsák jobban járt a tradicionális Dinamóval, mint a bizonytalan Anzsival.

Szinte biztos, hogy a következő idényben megmutathatja magát a Bajnokok Ligájában – mondja Varga Sándor a kárpátaljai magyar, FIFA-liszenszes menedzser, az orosz-ukrán piac szakértője, Szerhij Rebrov, Oleg Luzsnij egykori ügynöke.

„Ha a tradíciókból indulunk ki, a Dinamo Moszkva mindenképp előrébb tart, mint az Anzsi Mahacskala. Dzsudzsák Balázs új klubja a Szpartak mellett az egyik legnépszerűbb Oroszországban. Ha az anyagi hátteret és a szervezettséget vesszük, a Dinamo Moszkva ott is a legjobbak között van. A főszponzor, a VTB bank Vlagyimir Putyin elnök érdekeltségébe tartozik. Putyin nem kimondottan futballbarát, a sajtó felnagyítja a Dinamóval való kapcsolatát. Hozzáteszem, Oroszországban nem létezik olyan ügy, amiről ő ne tudna. Dzsudzsák Balázs leigazolása is biztosan eljutott hozzá. Ami a klubváltást illeti: Dzsudzsák jó helyre került. Szergej Szilkin szimpatikus, fiatal, orosz edző, aki nyugodtan támaszkodhat a német Kevin Kuranyira és az ukrán válogatott csapatkapitányára, Andrij Voroninra, akik a csapat meghatározó játékosai. A Dinamo a bajnoki cím egyik esélyese, a következő idényben szinte biztos, hogy indulhat a Bajnokok Ligájában. Dzsudzsák ott is felhívhatja magára a figyelmet. Az utóbbi évek egyik nagy tanulsága, hogy a keleti és a nyugati piac között nagyobb az átjárás. Aki Oroszországban játszik, arra is nyugodtan felfigyelhetnek a nagy nyugati klubok. Éppen a napokban beszéltem Sir Alex Fergusonnal, aki egy orosz játékos felől érdeklődött. A jó teljesítményt mindenhol elismerik. Ha Dzsudzsák kiemelkedően játszik, arra felfigyelnek majd nyugaton is” – nyilatkozta a FourFourTwo.hu-nak Varga Sándor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.