Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Április 05. 17:24, péntek | Helyi
Forrás: mti

Már korábban is próbált ölni a csemői nő

Már korábban is próbált ölni a csemői nő

Három évet ült börtönben korábban gyilkossági kísérlet miatt az a csemői asszony, aki az idén húsvét előtt újra rátámadt élettársára, ezúttal a férfi halálát okozva

Három évet ült börtönben korábban gyilkossági kísérlet miatt az a csemői asszony, aki az idén húsvét előtt újra rátámadt élettársára, ezúttal a férfi halálát okozva – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Kállai Gábor elmondta, hogy a most 59 éves V. Péterné pár évvel ezelőtt súlyosan bántalmazta élettársát, H. Mihályt, ezért az asszonyt gyilkossági kísérlet miatt háromévnyi letöltendő börtönbüntetésre ítélték, a nő a szabadságvesztéséből 2010-ben szabadult. Ilyen előzmények után szúrta meg a nő egy késsel ugyanazt a férfit csemői otthonukban március 30-án; a sértett ezt a támadást már nem élte túl.

V. Péternét a Budapest Környéki Törvényszék így nemcsak a szökés, elrejtőzés veszélye miatt helyezte előzetes letartóztatásba kedden, hanem figyelembe vették a bűnismétlés eshetőségét is – tette hozzá Kállai Gábor.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint az asszonyt azt követően vette őrizetbe a rendőrség, hogy – mint azt maga a gyanúsított elmondta – veszekedés közben egy konyhakéssel megszúrta élettársát, a 69 éves H. Mihályt.

A Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletét a mentők értesítették arról, hogy a Pest megyei településen szurkálás történt. A férfit kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. Az azóta előzetes letartóztatásban lévő V. Péterné ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytat eljárást a megyei főkapitányság vizsgálati osztálya – tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció