Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2015. Február 24. 17:36, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Majka családjával erdei környezetben töltődött fel

Majka családjával erdei környezetben töltődött fel

Majoros Péter „Majka” az Év Médiaszemélyisége lett. Ezt a megtisztelő címet egy kemény televíziós etap után erdei környezetben családja körében szerette volna megünnepelni.

„Ha tehetném, minden hétvégén elutaznék a családommal pihenni és feltöltődni. Nem vágyom nagy, külföldi utakra, én itthon is jól érzem magam. Imádjuk Magyarországot és vannak kedvenc helyeink, ahová visszatérünk. Egyik ilyen a Bükk, ahol minden évszakban megfordultunk már. – kezdi Majka- Felsőtárkány afrikai szállodája pedig kuriózum, ott mindig találunk újdonságot, ami miatt visszatérünk.”

Majka családjával erdei környezetben töltődött fel

Majka és Hajni kisfiúk születése előtt kettesben is többször vonult el a világ elől, ahogy ők mondják „mini szabikra”. Szükséges volt a feltöltődés, hiszen Majkát teljesen elfoglalta rapper karriere, majd következett a televíziózás. Mindkét helyen jöttek a sikerek, amik a családot néha háttérbe szorították, ilyenkor lelkiismeret furdalása volt az édesapának.

„Megérdemli a családom, hogy néhány napig csak az övék legyek, és én is megérdemlem ezt a kis időt, amit év elején kiszerveztem a mókuskerékből. Nem vállalok fellépéseket, csak a fiammal bohóckodom. Sokat játszunk együtt, és szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik” – nevet a büszke apa, aki türelmesen válaszol 3 éves kisfia valamennyi kérdésére.

Majka családjával erdei környezetben töltődött fel

„Marián most van abban a korban, amikor nagyon ragaszkodik az apukájához és szüksége van Petire - veszi át a szót Hajni – hiába volt velem egész nap, alig várta, mikor érkezik haza az apukája és rögtön a nyakába ugrott, onnan kezdve én mintha már nem is lennék.” – mosolyog

A Bambara Hotelben a pihenés aktívan telt. Marián talált magának egy újabb kis barátot, Bizsu, a szálloda kabala szurikátája személyében. Kézen fogta és büszkén vezette végig a hotelben. Véd és dacszövetséget kötött vele. Addig anya és apa egy kicsit tudott kettesben is lazítani.

Majka családjával erdei környezetben töltődött fel

„Nagyon szeretjük a masszázsokat, pláne a különleges masszázsokat. A Bambarában egy afrikai páros masszázst próbáltunk ki, ami után újra születtem. Bevallom kicsit fáradtan és leverten érkeztem a szállodába, úgy érzetem lemerült az elemem, ezért is szükségem volt arra, hogy egy kicsit velem foglalkozzanak. A masszőr hölgy erre rögtön ráérzett. - emlékszik vissza Majka – a páros masszázs után jöhetett egy közös szaunázás. A tetőtérben lévő panoráma szaunából végignéztük a naplementét Hajnival. Nem tudom mikor volt erre utoljára időnk. Pazar volt. – áradozik a rapper. Kisfiunk Bizsuval a barlangfürdőben csatlakozott hozzánk. Pici baba kora óta járunk vele úszni ezért már lételeme a víz, nem féltem, hogy az óriási barlangtól meg fog ijedni. Igaz a különböző kis bugyrokba nem merészkedett be, de jó pár hosszt leúsztunk együtt.”

Majka családjával erdei környezetben töltődött fel

„Én a medence szélén szurkoltam a fiúknak. Nem szoktam aggódni, mert tudom, hogy Petinél biztonságban van Marci. A víz pedig nem okozhat akadályt – mosolyog Dundika

A wellness és az úszás mindkét fiúnál meghozta a várt eredményt. Amíg Majka erőre kapott, kisfia elfáradt. A vacsora után kis szurikáta barátjának kellett őt a szobába kísérni ahol azonnal el is nyomta az álom.

Majka családjával erdei környezetben töltődött fel

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 08:00, hétfő | Bulvár

Csütörtökön kerül a mozikba Horvát Lili hipnotikus szerelmesfilmje

Horvát Lili új, hipnotikus filmjében egy szerelmes nő fantáziavilága keveredik a valósággal; a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre szeptember 24-én kerül országszerte a mozikba.

2020. Szeptember 20. 07:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége MC Hawer - VIDEÓ

Milyen viszonyban van MC Hawer a sportokkal? A videóból kiderül!

2020. Szeptember 19. 07:00, szombat | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, sertéspörkölt tarhonyával - VIDEÓ

Feri megmutatja nekünk, hogyan lehet egy igazi magyaros sertéspörköltet diétásan elkészíteni. Jó étvágyat hozzá! :)

2020. Szeptember 18. 18:03, péntek | Bulvár

Andonik 4s vendégei: Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő - VIDEÓ

Ismét egy rendhagyó műsor a Balaton partjáról! Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő mesél első balatoni emlékeiről.