Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. Szeptember 05. 10:53, szerda | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Magyar származású milliomossal látták Katalin hercegnő hugát

Magyar származású milliomossal látták Katalin hercegnő hugát

Pippa Midletont az Egyesült Államokbeli hotelmágnás, Andre Balazs oldalán látták.

Pippa Middleton újra feltűnt a színen. Most az Egyesült Államokban, a hoteltulajdonos, milliomos, Andre Balazs oldalán.

Vajon milyen édes álmokat tartogat az Egyesült Államok Pippa Middleton, azaz Katalin hercegné húga számára? A 28 éves partiszervező régóta tervezte, hogy a tengeren túlra utazik, kissé eltávolodva a királyi családtól, nővérétől és a tavasszal, Párizsban történt incidenstől.

A hét végén már meg is érkezett New Yorkba, és első napjait a magyar származású milliomossal, Andre Balazzsal töltötte. Balazs neve már nem ismeretlen a bulvárlapok olvasói előtt, hiszen ő volt az, aki romantikus viszonyba keveredett Uma Thurmannal és Chelsea Handlerrel is. Könnyen elképzelhető, hogy Pippa a következő kiszemelt híresség...

Egyelőre annyit tudni, hogy Pippa és Andre szeptember 2-án a Sunset Beach nevű helyi étteremben vacsorázott együtt, igaz nem kettesben, egy közös baráti társasággal érkeztek ide.

Pippát ezen az estén nem kísérte testőr, kedves volt, mosolygós és nagyon közvetlen - mesélte Aliya Jasmine Sovani, az MTV kanadai műsorvezetője. "Pippa a vacsora közben felkereste a női mosdót, s beleütközött néhány emberbe, akik felismerték. Elképesztően zavarba jött, még bele is pirult - tette hozzá. "

Az Andre társaságában töltött vacsora előtti estén Pippa két másik barátjával együtt borzogatott egy New York Cityben levő étteremben. Pippa egyik ismerőse úgy tudja, a fiatal lány addig marad az Egyesült Államokban, amíg jól érzi ott magát és túljut néhány, a könyvével kapcsolatos interjún. Persze előfordulhat, hogy Andre Balazs kedvéért egy kicsit hosszabbra nyúlnak majd az itt töltött szép napok...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.