Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. November 12. 17:51, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop/Új Ász

Magyar modell csavarta el Justin Bieber fejét?

Magyar modell csavarta el Justin Bieber fejét?

Palvin Barbarával hozzák össze a nemrégiben sziglivé vált Justin Biebert.

A nemrégiben a világ legszebb fehérnemű modelljeit felvonultató Victoria’s Secret shown modellként fellépő Palvin Barbarát a tinisztár Justin Bieber oldalán kapták lencsevégre. A 19 éves magyar modell továbbra is tagadja, hogy bármi is lenne közte és a világsztár Justin Bieber között. Azt pedig, hogy miatta szakított volna Selena Gomezzel, egyszerűen nevetségesnek találja. Palvin Barbi szerint nincs köztük semmi, csak elmentek együtt megnézni Az oroszlánkirályt.

- Utoljára mondom, nyugodjatok meg, nincs semmi köztem és Justin között. Csináltunk egy közös képet, miután megismerkedtünk a Victoria's Secret bemutatója után. Őszintén lányok, ti nem így tettetek volna? - ezt írta ki a Twitterre az egyik legismertebb magyar topmodell, aki többet nem akar mondani az esetről.

Ezzel azt a felelősséget is hárítja, hogy miatta szakított volna az amerikai álompár. Kísérteties az egybeesés aközött, hogy Bieber a napokban hosszú évek után kiadta az útját Selena Gomeznek, és hogy Barbival együtt szórakoztak. A világsajtó folyamatosan közli az ügy legapróbb részleteit, úgy tűnik, Barbi bekerült a legnagyobb sztárok közé - számol be az Új Ász.

Fotók a Victoria’s Secret shown fellépő Palvin Barbaráról ITT.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.