Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Április 19. 17:34, kedd | Helyi

Lovasoktatás nem csak gyerekeknek

Lovasoktatás nem csak gyerekeknek

Gyere és lovagolj Cegléden a Füle Tanyán!

Tanulni sosem késő, kikapcsolódni pedig így, vagy úgy, de időnként muszáj (vagy legalább is nagyon indokolt). Van, aki kilométereket fut, van, aki súlyokat emelget és van, aki a szabad levegőre és a nyugalomra esküszik. Mi most ez utóbbi csoporthoz szólunk. A lovaglás nem csak sport, de egyfajta terápia is egyben. Aki még nem próbálta, nem is sejti, hogy a ló és lovasa közti összhang mennyire megnyugtató, és micsoda energiákat szabadít fel.

A lovaglás testre és lélekre gyakorolt jótékony hatásairól megannyi helyen olvashatunk, ezért nem is mennék bele most a részletekbe. A teljesség igénye nélkül nézzük csak a legfontosabbakat:

A lovaglás fejleszti az egyensúlyérzéket, erősíti az izmokat, javítja a tartást, valamint jó hatással van a keringésre és a légzésre. Növeli az önbizalmat, türelemre és önfegyelemre tanít, nyitottabbá tesz, és felejthetetlen élményekkel gazdagít.

Egy hosszú és fárasztó nap után, jó időben, barátságos, nyugodt környezetben, távol a város zajától, a jó levegőn garantált a feltöltődés. És nálunk a rossz idő sem akadály. Hűvösebb, esősebb időszakokban fedett lovardánk ad helyet a lovas foglalkozásoknak.

Hogy még sosem ültél lovon, az nem akadály. Tanulj lovagolni a Füle Tanyán, ahol képzett oktatók segítenek neked megismerkedni és összeszokni új legjobb barátoddal. Ha már kacérkodtál a gondolattal, hogy kipróbálod a lovaglást, akkor most itt a lehetőség, ne habozz! Tanyánk vizsgáztatott, szelíd és barátságos lovain te is kipróbálhatod magad tudásszinttől és életkortól függetlenül.

☎ Hívd Csiló Attilát és jelentkezz be az első alkalomra! (+36) 20 456 4572

Lovasoktatás kicsiknek és nagyoknak a Füle Tanyán

Látogass el weboldalunkra – www.clkse.hu
Csatlakozz hozzánk a facebook-on - facebook.com/fuletanya
Gyere, és nézz szét a tanyán - Cegléd, Mizsei út-Nagypál dűlő 13.

Címkék: Füle Tanya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására