Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. November 11. 17:00, szerda | Helyi

Lopnak mindent pénztárcától a traktorig

Lopnak mindent pénztárcától a traktorig

Rengeteg lopás volt Cegléd környékén az utóbbi időben

► A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2015. november 4-én 7 óra és 17 óra közötti időben egy ceglédi tanya kerítéséhez lezárt teleszkópos gyermek kerékpárt eltulajdonította.

► A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2015. november 4-én 16 óra 30 perc és november 5-én 7 óra közötti időben egy dánszentmiklósi, bekerített mezőgazdasági területen lévő raktárhelyiségbe – a lakat levágását követően – bement és onnan két traktort, három lyukfúrót, egy talajmarót tulajdonított el.

► A Ceglédi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya folytat nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2015. október 22-én 10 óra 30 perc körüli időben egy ceglédi ingatlan előtt leparkolt gépkocsi tetejéről eltulajdonított egy autós táskát a benne lévő iratokkal együtt.

► Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2015. november 6-án 14 óra és 16 óra közötti időben magukat villanyóra leolvasónak adták ki és így bejutottak egy ceglédi házba, ahol a sértettet szóval tartották, pénzt váltottak vele, majd készpénzt tulajdonítottak el.

Fenti ügyekben az ismeretlen tettesek felkutatása folyamatban van.


► Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozás a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya D. József 27 éves ceglédi lakos és 47 éves ceglédi társa ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. november 8-án 19 óra körüli időben egy ceglédi sörözőben eltulajdonították a sértett övtáskájából a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és irataival együtt.

► Az Abonyi Rendőrőrös folytat nyomozás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Ferenc 28 éves abonyi lakos ellen, aki a jelenlegi adatok szerint 2015. október 31-én 23 óra körüli időben betörte egy abonyi ingatlan ajtaját és onnan eltulajdonított egy televíziót.

► B. Zoltán 29 éves ceglédi lakos és 36 éves társa a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. november 3-án 14 óra körüli időben egy csemői tanya előtt parkoló üzemképtelen, forgalomból kivont tehergépkocsit eltulajdonította oly módon, hogy azt a 29 éves gyanúsított használatában lévő tehergépkocsival elvontatták. A két férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

R. Zsolt 25 éves dánszentmiklósi lakos ellen készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán. A gyanúsított a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. november 3. napon jogtalanul megszerezte egy látássérült személy bankkártyáját és arról több, mint 200 ezer forint készpénzt vett fel.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya H. László 49 éves, valamint N. László 29 éves csemői lakosok ellen, akik a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. november 2-án 16 óra körüli időben - előzetes szóváltást követően – összeverekedtek egymással. Ezt követően a dulakodás abbamaradt, majd N. László az egyik tanyába bement. Ezután a 49 éves gyanúsított az úton tartózkodó élettársát szóváltást követően több alkalommal megütötte. A nő védelmére a 29 éves férfi újra kiment az utcára, ahol H. Lászlót több alkalommal megütötte. A rendőrök a két férfit elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A nyomozóhatóság előterjesztést tett az idősebb férfi előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya J. Sándor 41 éves újszilvási lakos ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 1-jén 23 óra körüli időben felhívta egy nő ismerősét és közölte vele, hogy őt és a lakásán tartózkodó férfit meg fogja ölni. Rövid idő elteltével a gyanúsított személyesen ment el a nő házához, ahol a konyhaszekrény fiókjából két kést vett magához és azokkal a házban tartózkodó férfira támadt. Az egyik késsel a sértett állát megvágta, majd távozott a helyszínről.
A cselekményt követően - 15 perc elteltével - a járőrök elfogták a 41 éves férfit, akit előállítását követően a ceglédi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették. J. Sándor a bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfit a Ceglédi Járásbíróság 2015. november 3-án előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció