Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2014. Február 12. 16:56, szerda | Helyi

Lopásból rablás Cegléden

Lopásból rablás Cegléden

Elfogták a két elkövetőt

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Péter 18 éves és D. Géza 19 éves abonyi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két abonyi férfi 2014. február 11-én 16 óra körüli időben bement egy ceglédi üzletbe, ahol J. Péter egy üveg szeszesitalt vett magához és a kasszához ment, hogy azt kifizesse. Az eladó elkérte a férfi személyi igazolványát, majd észlelte, hogy a vásárló 19 éves társa levett a polcról két terméket és azokat a ruházata alá rejtette. A sértett felszólította D. Gézát, hogy pakolja ki a kabátja zsebéből a termékeket, majd közölte a gyanúsítottakkal, hogy maradjanak a helyszínen, mert értesíti a rendőrséget. Ekkor J. Péter a falhoz szorította a sértettet és szólt a társának, hogy vegye magához a kipakolt és eltulajdonítani szándékozott termékeket és távoztak a boltból. Közben a sértettet az üzlet ajtajával is a falhoz szorították.

A ceglédi nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekményt elkövető személyeket, akiket elfogásukat követően a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk elrendelését.

Ellenük a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

*a kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására