Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Szeptember 30. 15:12, szerda | Helyi

Local FM - ON AIR

Local FM - ON AIR

Local FM - 48 órás maratoni ÉLŐ sulirádió az FM 89,9-en

A négy éve működő Local FM, a gimnázium rádiós stábja már tavalyelőtt is megrendezte a 36 órás megállás nélküli rádiózását, de idén még nagyobb dobásra készülünk!

2015. október 2-án, reggel 9-től 48 órán át élőben fogjuk szórni műsorunkat, amely a gimi falain kívülre is eljut majd. A Local FM erre az időre ugyanis az éterbe költözik: a 89,9 MHz-en Cegléden és a környező településeken is hallhatóak lesznek. Ekkor a Kossuth Lajos Gimnázium lesz a második olyan középiskola Magyarországon, melynek FM-en sugárzó iskolarádiója van. Természetesen az internet segítségével is lehet majd fülelni a világ bármely pontjáról a www.localfm.hu segítségével (de még a Ceglédi Panoráma honlapján is felcsendülnek majd a dallamok), melynek köszönhetően hallhattok interjúkat a Zanzibárral, Takács Nórával, Tom White-tal vagy Szeleczki Dáviddal, de több sportegyesület és helyi zenekar is bemutatkozik majd a hallgatóságnak.

A stábunk az ideiglenes rádióval elsősorban a környék ifjúságához és örökifjúságához kíván szólni. Az idei év érdekessége, hogy az összes ceglédi középiskola diákképviselői tiszteletüket teszik, akiknek szintén lehetőségük lesz a bemutatkozásra október 2-án pénteken, amikor a délelőtt folyamán kézről-kézre adják majd a mikrofont. Ezen kívül egy „rendhagyó magyar óra” keretei között a 89,9 Local FM Pilvax című műsorában próbálunk a hallgatósággal kulturális szempontból is egy nagy közösséget alkotni, hiszen a vendégek kortárs írók és költõk lesznek!

Tehát ne feledjétek, füleljetek október 1-jétől, a zene világnapjától az FM 89,9-en, majd másnap reggel 9 órától hangoljatok rá a 48 órás élő maratoni sulirádióra, akár a rádiókészülékeken, akár az interneten keresztül.

Bemelegítés: Október 1-jén, azaz csütörtök 13 órától körülbelül 17 óráig Flash Mob-ot fogunk csinálni a Városháza főbejárata előtti járdán. Egy 2 méterszer 4 méteres plakátot a helyszínen fogunk elkészíteni, felfesteni, mely igazán érdekes látvány lesz.

Jó rádióhallgatást!

Vendégeink:
Zanzibár, Takács Nóra, Hegedűs Laci (Hege), Freak Time, The Scarlet, Fatal Error, Szeleczki Dávid és Ádám, Nevermind, Tom White és a Mad Circus, Trusted Essence, DJ MAD, Süveges András, Feelan’trope, NoComment, Rocksuli, Papaver Cousins, The ÉpGépAllStars, KD csapat, DJ Kilohertz, Jahoda Sándor, Mózsi Ferenc, Cegléd Város Sportolói.

>>> MŰSORKIÍRÁS

Sziládi Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció