Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Május 22. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lilu sosem volt ilyen vékony

Lilu sosem volt ilyen vékony

Szándékosan fogyott vagy valami más oka van annak, hogy Lilu ennyire lesoványodott? Sok a találgatás.

Lilu feltűnően sokat fogyott az elmúlt pár hónapban. A látványos változásra legtöbben a Csillag Születik szombati adásán figyeltek fel.

A Való Világ alatt többnyire inkább sportosan elegáns műsorvezető mostanában egyre dögösebb, vagányabb ruhákba bújik. Már megszokta a magas sarkú cipőket, nem tart attól, hogy elesik, miközben a lépcsők lemegy. A most szombati ruhában pedig nagyon feltűnő volt Lilu soványsága is, a combja fele akkora, mint az őszi adások alatt volt.

Persze, hogy miért fogyott le, arról sokan csak találgatni tudnak. Egyesek azt állítják, hogy Lilu azután kezdett diétázni, hogy felajánlották neki a Csillag Születik műsorvezetését. Ördög Nóra mellett ugyanis nem akart nagydarabnak látszani. Miközben ez egy elképzelhető indok, talán nem kizárt, hogy csupán a stressz miatt fogy, amivel a rengeteg munka jár. Köztudott, hogy a Csillag Születik mellett Lilu már nagyban készül legújabb műsorára.

A legvadabb feltételezés szerint Lilu depressziós, és a betegség miatt fogyott, de elnézve, amilyen vidáman vezeti a műsort, ez a pletyka alaptalannak tűnik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára