Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 12. 15:11, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Liam Neeson kiöregedett – búcsúzik az akciótól

Liam Neeson kiöregedett – búcsúzik az akciótól

Liam Neeson, az Elrabolva-filmek sztárja úgy érzi, kiöregedett már az akciófilmekből.

A színész a torontói filmfesztiválon azt mondta, hogy a jövőre a mozikba kerülő Hard Power és a The Commuter volt a két utolsó a számára ebből a zsánerből.

Neeson a fesztiválon adott interjúban elismerte, nehéz visszautasítani a jövedelmező szerepeket, de már nem neki valók.

"A merő véletlennek köszönhetem ezeket a thrillereket. Még mindig komoly pénzt ajánlanak ezért a munkáért, de úgy vagyok vele, fiúk, már hatvanöt vagyok! A közönség majd azt mondja, na, ne már!"

Neesonnak jövőre két újabb akciófilmjét láthatják a moziba járók: a Hard Powerben hókotrósofőrt játszik, akinek drogdílerekkel gyűlik meg a baja, a The Commuterben pedig egy bűnügybe keveredő ingázó üzletembert.

A színész leszögezte, hogy ezzel a maga részéről be is fejezte az akciómozikat, inkább a drámai szerepek felé fordul.

Hétfőn mutatták be Torontóban a Mark Felt The Man Who Brought Down the White House című filmjét, amelyben azt a magas rangú FBI-tisztviselőt alakítja, aki a Washington Postnak szivárogtatott ki információkat a Watergate-botrányban. Szerepelni fog Steve McQueen (12 év rabszolgaság) Widows című filmjében is.

Neeson mindig arról beszélt, mennyire meglepte az a fordulat, amit a 2009-ben készült Elrabolva hozott a pályafutásában. Ő azt gondolta, a film csak videón jelenik majd meg. Azóta további két epizóddal bővült a széria, és a három produkció világszerte 930 millió dolláros (238 milliárd forintos) bevételt ért el a mozikban.

Címkék: akció, film, liam neeson, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.