Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Október 19. 12:55, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Liam Neeson Becsületes tolvaja nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban

Liam Neeson Becsületes tolvaja nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban

Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban - írta a Deadline.com iparági becsléseket idézve.

Az Open Road filmstúdió mozijára 3,7 millió dollárért (1,15 milliárd forint) vettek jegyet, az előző heti kanadai eredményével együtt már 4,2 millió dollárra rúg a jegyárbevétele.

A Becsületes tolvaj a valaha becsült legkisebb összegek egyikével lett listavezető.

Az amerikai mozik nagyjából 16 százaléka még mindig nem nyitott ki újra, és hiányoznak az új kasszasikerek is a vetítőtermekből.

Míg a nagy stúdiók tovább halogatják a bemutatókat, a kis független cégek drámáit és vígjátékait játsszák a mozik: a Robert De Niro főszereplésével forgatott Nagypapa hadművelet második hétvégéjén 2,5 millió dollárt gyűjtött 2260 moziban, ezzel második lett, és amerikai jegyárbevétele 7,2 millió dollárra nőtt.

A Warner Bros. nyolcadik hete futó Tenetjére ezen a hétvégén még mindig annyian voltak kíváncsiak, hogy 1,6 millió dollárral a harmadik helyet eredményezte a kasszasikerlistán, Amerikában ezzel 50,6 milliósra, a nemzetközi piacokkal együtt 333,9 milliósra nőtt a jegyárbevétele.

Címkék: bevétel, film, liam neeson, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára