Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 22. 12:47, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Leszakadt bicepsz, törött orr - az elmúlt hét krónikája

Leszakadt bicepsz, törött orr - az elmúlt hét krónikája

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén december 12. és 18. közötti időszakban átlag feletti 77 bűncselekményt történt, mely az előző hetinél is 10-zel több.

Az összes bűncselekményszámból a vagyon elleni bűncselekmények száma 51 volt, mely 10-zel több az előző hetinél. A városok vonatkozásában elmondható, hogy Cegléden csökkenés, míg Abonyban és Albertirsán jelentősebb emelkedés következett be. A kisebb települések tekintetében is az emelkedés volt a jellemzőbb.

2 esetben került sor kiemelt bűncselekményi kategóriában nyomozás elrendelésére, mindkét esetben súlyos testi sértés miatt.

Az egyik esetben Cegléden, a Kőrösi úton egy vendéglátóhelynél bántalmazták a sértettet, aki ennek következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, az egyik karjában leszakadt a bicepsz izom, meg kellett műteni.

A másik esetben, Abonyban egy sörözőnél bántalmazta ismert személy a sértettet, aki 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

A tudomásunkra jutott betöréses lopásokra jellemző volt, hogy főként lakatlan ingatlanokba hatoltak be az elkövetők. Ezért felhívjuk a figyelmet, hogy az ilyen ingatlanok esetében gondoskodjanak az értékek elszállításáról, vagy ha ez nem megoldható kérjék meg a szomszédokat, hogy figyeljenek ezekre a házakra, esetleg ideiglenes riasztót szereltessenek fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció