Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. November 26. 06:00, szombat | Külföld
Forrás: mti

Leleplezték a Vajdaság legbefolyásosabb bűnbandáját

Leleplezték a Vajdaság legbefolyásosabb bűnbandáját

A Vajdaság legerősebb és legbefolyásosabb bűnbandáját leplezte le a szerbiai rendőrség, amikor több különálló akcióban tizenegy gyanúsított fogott el

- közölte Nebojsa Stefanovic szerb belügyminiszter pénteki belgrádi sajtótájékoztatóján. A belügyi tárca vezetője elmondta, hogy az elfogottakat gyilkossággal, gyilkossági kísérlettel, kábítószer-kereskedelemmel és börtönből való szökéssel gyanúsítják. Az akciókban nagy mennyiségű fegyvert és lőszert, valamint kábítószert foglaltak le - tette hozzá Nebojsa Stefanovic.

A belügyminiszter kijelentette, hogy elfogták a bűnszervezet vezetőjét is. "Ezek az akciók azt bizonyítják, hogy nincs egyetlen olyan bűncselekmény sem, amely megtorlatlanul marad, és egyetlen bűnöző sem, aki biztonságban érezheti magát Szerbiában" - fogalmazott, majd hozzátette, hogy az év végéig további letartóztatásokra lehet számítani.

Címkék: bűnbanda, vajdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.