Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Április 08. 11:42, vasárnap | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Legyőztük a Barcikát!

Legyőztük a Barcikát!

Bár jól, rámenősen kezdtük a mérkőzést, a 10. perc után volt egy rövidzárlat a védelmünkben, aminek következtében a barcikaiak előbb helyzetet dolgozhattak ki, majd a kapunkba találtak, így futhattunk az eredmény után.

Persze nem állt le a csapat, hiszen sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, még nagyobb fokozatba kapcsoltunk, de a gólszerzés még váratott magára.

A vendégek visszaálltak saját kapujuk elé, próbálták őrizni az eredményt, és a megszerzett gól után már a 20. perctől folyamatosan húzták az időt.

A második félidőt ellentmondást nem tűrően kezdte csapatunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, majd a Fehér Balázs kiállításakor megítélt szabadrúgást követően Rebryk szinte azonnal gólra váltotta emberelőnyünket. A vendégek továbbra is védekeztek és próbáltak játszani az idővel, mi pedig támadtunk tovább a győzelem jegyében, de a kidolgozott helyzetek kimaradtak. Egy szűk negyedórára volt szükség, hogy Szkuncz megszerezze első NB II-es bajnoki gólját és egyben a vezetést is.

A hajrában még további helyzeteket alakítottunk ki, volt kapufa, védett a kapus, az eredmény azonban már nem változott, így ahogy várható volt, nehéz, küzdelmes mérkőzésen sikerült megszerezni a három pontot. Ezzel pedig továbbra is őrizzük a harmadik helyet, bár az Eger szorosan tapad ránk a negyedik helyen. Többi üldözőnk megtorpanni látszik, míg az előttünk álló csapatok botlottak, így nagyon fontos három pontot szerzett a csapat a Barcika ellen.


Restart-Ceglédi VSE - Kazincbarcikai SC 2–1 (0–1)

CVSE: Miski – Robson (Ladiszlai, 71.), Fekete A., Buzás, Farkas I. – Kenderes, Nagy L., Sándor I. (Rebrik, a szünetben), Koncz Zs., Szkunc (Vincze Z., 82.) – Medgyesi

KBSC: Hamar Zs. – Nyitrai, Toplenszki, Nyisalovits, Horváth Sz. – Halgas, Konate (Illés R., 56.), Fehér B., Kovács P., Horváth B. (Gomez, 78.) –Bene A. (Tátrai, 66.)

Gól: Kovács P. (0–1) a 13., Rebryk (1–1) az 56., Szkunc (2–1) a 68. percben

Piros lap: Fehér B. (szándékosan megrúgta Szkuncot) az 55. percben

Edzői nyilatkozatok:

Ványi Zsolt: "A mérkőzés eleji rövidzárlat után végig kapaszkodnunk kellett, hogy meg tudjuk fordítani az állást, amely hatalmas akarattal és küzdeni tudással sikerült is."

Szabó János: "Olykor igazságtalan az élet. Sokat tettünk a pontszerzésért, de a kiállítás után két elkerülhető gólt kaptunk, így vereséget szenvedtünk."

Fotó: Kisfaludi István

Hír: cegledfoci.hu

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem